Forum » Pomoč in nasveti » Blue Screen v winXP
Blue Screen v winXP
NightHawk ::
Konfiguracija: 256 rama, geforce 4 TI, 1700+ procesor, 80gb diska, WIN xp....
od danes mi prikazuje blue screen, tudi ce ga zazenem v varnem zagonu. pise, da nej v biosu izklopim neke nastavitve za ram (caching, shadowing) in naj poskusim znova. nikakor noce notri.
pise še, da naj preverim nov software in hardware (ampak no morem v bios, tako da bo to bolj tezko)
disk sem nesel do drugega kompa in ga priklopil. tam sem brez tezav brskal po njem ( niso se naložili winsi iz tega diska ampak iz matičnega v drugem racunalniku)
se komu sanja kaj je lahko vzrok? virus?
od danes mi prikazuje blue screen, tudi ce ga zazenem v varnem zagonu. pise, da nej v biosu izklopim neke nastavitve za ram (caching, shadowing) in naj poskusim znova. nikakor noce notri.
pise še, da naj preverim nov software in hardware (ampak no morem v bios, tako da bo to bolj tezko)
disk sem nesel do drugega kompa in ga priklopil. tam sem brez tezav brskal po njem ( niso se naložili winsi iz tega diska ampak iz matičnega v drugem racunalniku)
se komu sanja kaj je lahko vzrok? virus?
Duhec ::
Napiši kodo BSOD ekrana, tisto ala *** STOP- 0x0000007B ( xxxxx.....................).
ALi je vedno ista ali zmeraj druga? Če je vedno druga malo pretestiraj spomin z memtestom.
ALi je vedno ista ali zmeraj druga? Če je vedno druga malo pretestiraj spomin z memtestom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne zazna HDD pri zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1247 (1022) | -žiga- |
» | Win XP na nov prenosnikOddelek: Operacijski sistemi | 2016 (1686) | dinozaver7 |
» | zbris BIOSaOddelek: Pomoč in nasveti | 1528 (1329) | farko |
» | Ne morem instalirat Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (856) | Dragi |
» | 486 mi krajsa zivljenjeOddelek: Strojna oprema | 1622 (1472) | ADF |