» »

The Pirate Bay je ugasnila

1 2
3
»

pivmik ::

Ch4N93:
se strinjam glede gloden-tomba in pravil, pa tudi drugi slo tracker ima prestroga, prekomlicirana in enostavno preveč pravil. Komu se da brat in imet v glavi en kup pravil. Po moje so tam glavni najstniki, ki uzivajo imeti moć nad navadnimi uporabniki, ne vejo še da obstaja ZdravaPametTM.

BigWhale: Vsak ima svoje veselje, eni downloadajo stuff, ki ga ne bodo nikoli gledali, drugi bulijo v TV, karkoli je že na njej, tretji gledajo neumne videe iz izklopa in podobnih, četrti se ga napijajo v lokalni gostilni... Noben noče naredit škodo, oni samo hočejo, da se jih pusti pri miru, da delajo to kar jih veseli.
LP, Gregor GRE^

Jux ::

Vsi ki se tukaj repenčite, kakšne piratske svinje so na the pirate bayu, se morate nekaj vprašat - zakaj, od kje ta pozicija? Očitno po njihovih zakonih niso. In ja, prek TPB se izmenja ogromno piratske robe, ampak tudi čez mobilnike se proda ogromno mamil, pa nihče ne napada mobitela ali simobila.

Se povsem strinjam - boj proti piratstvu naj bo, ampak naj se borijo proti tistim, ki dejansko piratizirajo. In ne tistim, ki poganjajo razne torrent sajte. Poganjati torrent sajt, pa če prav imaš na njemu en kup torrentov z najbolj neokusnim donkey pornom, ni nelegalno - MPAA in RIAA sta s svojimi PR/FUD taktiko prepričala cel svet = tudi vas bralce slotecha v nasprotno.

Hehe. Prav privoščim TPB (čeprav sam ne maram piratiziranja) dobro zmago nad RIAA in MPAA, še posebej pa da dobijo po parkljih tisti ki uporabljajo policijo in tožilstvo za neupravičeno zaščito svojih lastnih poslovnih interesov.

/luka
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

mihec87 ::

Heh kamere so pokrili da se ne bi vidlo kako server ven jemljejo kot a je to pomoje...So ga kr s pajserjem vn dajal

antonija ::

A ni bil torrent protokel (med ostalim) izumljen prav zato da hostanje torrentov ni nelegalno? Ke rz ed2k linki so se neke debate o avtorski vsebini, v .torrent filetku pa ni avtorsko zascitenih vsebin (ergi MPAA in RIAA nimata kaj proti hostanju torrentov).
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

r5r ::

Spletna stran nudi "povezave" do .torrent datotek, ki nato vodijo do nelegalnih vsebin, vendar jih ne vsebujejo. Tako si jaz predstavljam razlog.
And it makes me wonder.

antonija ::

Ja sej, spletna stran hosta .torrent datoteke (ali pa jih linka). Te datoteke si lahko vsak zdownloada in z njimi pocne kar koli hoce. Kaj pa se z njimi pocne pa ni stvar spletne strani. Tako nekako... Sam ziher tud tukaj obstajajo pravne varke kako narest torrent stran krivo za vso gorje ki ga trpijo clani MPAA in RIAA.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

r5r ::

Če bi .torrent kot datoteka priskrbel(download) legalno vsebino, je to za njih OK. :|
And it makes me wonder.

Jux ::

r5r... kaj je za njih ok in kaj ni za njih ok je povsem brezpredmetno. Dejstvo je, da je .torrent datoteka zgolj seznam virov za prenos določene datoteke. Zdej če ljudje uporabljajo to za prenašanje nelegalnih datotek - potem jih je treba našeškat, ne moreš se pa spravit na nekoga ker ponuja .torrent datoteke na svoji strani (pa četudi se imenujejo the pirate bay).

Treba je razumet, da RIAA in MPAA bi najraje videla da si nihče več v življenju ne naredi niti varnostnega duplikata in da za vsako napravo v hiši kupi novo licenco. Zato jim dvojno privoščim ko se jim ljudje postavijo po robu.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

Brane2 ::

Danes so novica dneva tudi na CNN-u... :D
On the journey of life, I chose the psycho path.

Brane2 ::

On the journey of life, I chose the psycho path.

Matek ::

Brane2, kaj pa je to takega? Sam uporabljam ta fićr firefoxa za iskanje po vseh straneh, ki jih pogosteje uporabljam (imdb, froogle, geizhals, rottentomatoes, torrent sajti, slovarji, astalavista, ...). Saj je to čist običajna stvar, itak pa dobiš tule _VSE_ search plugine.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Brane2 ::

Aaa. Sem mislu, daj ekdo moral napist kak svoj prg. Heh, ptem je to trapasto, kot večina robe, ki jo ponujajo v svoji internet štacuni (majice itd)...
On the journey of life, I chose the psycho path.

Matevžk ::

Če je simpl za narest, še ni trapasto ;). Lahko samo pomeni, da je platforma dobr narjena.
lp, Matevžk

Soniux ::

Smrk, smrk, smrk...
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vdor ?

Oddelek: Omrežja in internet
234652 (3555) Pesimist
»

Firefox bo nehal podpirati vtičnike NPAPI razen Flasha

Oddelek: Novice / Brskalniki
2925458 (22744) Qushaak
»

Čuden problem s projektorjem

Oddelek: Zvok in slika
263001 (2296) Tim55
»

Bitcoin: Mt.Gox nepojasnjeno ugasnil, špekulacije o več stomilijonski prevari (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
8425450 (18955) RuskiSnajper
»

Firefox pospešuje (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
808859 (6892) Antares88

Več podobnih tem