» »

problemi z Plextorjem

problemi z Plextorjem

DrSergioDJ ::

Kaj je problem? Imam cca. 1 leto starega Plextorja 12/10/32A in dosedaj mi je snemal skoraj BP ( nekaj malih tezavic, nc posebnega ). Od cca. prejsnjega tedna, pa ne morem posnet ma niti enga več CD-ja. Redno mi pri cca. 20-30% snemanja ugasne ( resitira ) računalnik!!!! ;(( Kaj mi je storiti? Uporabljam Win2k in Nero v5.0.3.5 ( oboje je original ).
...

Prjatu ::

Ja men se je isto dogajal z Plextorjem 8/4/32A, če mene vprašaš je šel rakom žvižgat>:D, jst sem problem rešil tako da sem kupil novega.
Something else is controlling me!

a ne no....
...

Prjatu ::

Aja, sem pozabil povedat zakaj se je to začel dogajat, namreč imel sem navit fsb, posledično je bla tud frekvenca na ide vodilu višja - previsoka;(
Something else is controlling me!

ja,jest sm mel tud vcasih ( vsaj pol leta ze ne ) navit comp...tko, da to pomoje ni pr men vzrok tezav..
...

Wox ::

Jaz sem mel podobne težave s Plextorjem 8432 pod Win2k+Nero, s tem da se meni računalnik ni resetiral. Pekač je enostavno kar na lepem nekje na sredini nehal snemat in pomagal je le hard reset.
Zadevo sem rešil tako, da sem namestil Adaptecov ASPI layer. Meni je pomagalo, poskusi.
Aja, vse potrebno najdeš tukaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PLEXTOR BurfProof unicuje cdje - prosim pomagajte!

Oddelek: Pomoč in nasveti
91630 (1384) krho
»

Čudna težava pri peki ?

161209 (990) Han
»

snemanje cdjev on-the-fly

91277 (1117) Han
»

Plextor 12/10/32A