Forum » Pomoč in nasveti » plextor + win2k
plextor + win2k
sleby ::
Mam Windows 2000 + service pack 1 in Plextorja 12x IDE. Mam tut NERO-ta 5.0.3.8 in ko hocem zapect ksn cd mi nabije SCSI/IDE ERROR !! Dljal sem ze najnovejse ASPI driverje ampak ne pomaga .. je ze mel kdo tak problem oz. ve kako ga resit ?
darh ::
men je Plextor delou brez problema, ampak res... mam Win2k brez service packov in prvič je zevljal un Plug'n'Play... prklopu sm in delal je BP....
mal se poglobi v navodila od plextorja, alpa ga dej ven pa ga priklop točno tko kt v navodilih piše ( nej ti ne bo pod častjo, hehe ), men je tud učash pomagal
mal se poglobi v navodila od plextorja, alpa ga dej ven pa ga priklop točno tko kt v navodilih piše ( nej ti ne bo pod častjo, hehe ), men je tud učash pomagal
Excuses are useless! Results are priceless!
AIDS ::
Plextor 12x dela lepo v Win2K. To kar ti pa ne dela ... tisti error mislem, je pa napaka od NERO-ta, lepo piše na njihovi strani.
No, uglavnem, ugasnt morš file indexing...pol pa stvar dela.
LP, A|D5
No, uglavnem, ugasnt morš file indexing...pol pa stvar dela.
LP, A|D5
TheHijacker ::
isto je bilo pri meni samo da sem SCSI/IDE error dobival v windows ME. Pol sem si pa dal gor še Win2000(brez SP), ker mi dela BP. V ME pa do sedaj še nisem spekel dobrega cd-ja(same coasterje). S HP pečko mi je to delovalo.
AIDS: kje to izklopiš?
AIDS: kje to izklopiš?
AIDS ::
Lep pozdrav.
Tudi jaz sem pogledal na NERO-tovi strani, pa res nic ne pise, tko da mozn da sem to vidu nekje drugje, mozn tudi na Plextor strani ali pa v kakem drugem forumu. No, nima veze, uglavnem, gres v windows explorer, kliknes na drive C:, nato pa Properties, tm pa pol odklukaj file indexing.
btw, to je zdle blo iz glave, ker nimam vec Win2K.
Sam men se zdi da se tam to nahaja.
LP, A|D5
Tudi jaz sem pogledal na NERO-tovi strani, pa res nic ne pise, tko da mozn da sem to vidu nekje drugje, mozn tudi na Plextor strani ali pa v kakem drugem forumu. No, nima veze, uglavnem, gres v windows explorer, kliknes na drive C:, nato pa Properties, tm pa pol odklukaj file indexing.
btw, to je zdle blo iz glave, ker nimam vec Win2K.
Sam men se zdi da se tam to nahaja.
LP, A|D5
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PLEXTOR BurfProof unicuje cdje - prosim pomagajte!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1629 (1383) | krho |
» | Čudna težava pri peki ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1209 (990) | Han |
» | snemanje cdjev on-the-flyOddelek: Pomoč in nasveti | 1276 (1116) | Han |
» | Nero SCSI/IDE error in Plextor 12/10/32 helpOddelek: Pomoč in nasveti | 1601 (1450) | TheHijacker |
» | CD-RW Plextor problemOddelek: Strojna oprema | 1481 (1242) | dynamite |