Forum » Pomoč in nasveti » Particija...
Particija...
iMark ::
Živjo!
Ko sm nalagal Windowse sm lepo formatiral disk in potem me je vprašalo kam hočem da naloži Windowse. Na voljo pa je bila samo ena particija ker je bil računalnik nov (ni bil še prej OS gor). potem pa prtisnem tipko C za ustvarit novo particijo (da bi disk razdelil na dva dela), ampak je nism mogel, al pa sm jst tak noob da ne znam . Ok pol sm pustu pač eno particijo in naložu Winse gor pa jih začene normalno in pol videm v moj računalnik enih 10 pogonov (optičnih enot) in priklopljena pa je samo ena. Zdej me pa samo zanima zakaj je tko naredilo, sej vem da se to da odstranit s ptogramom TweakUI for Windows XP. Pa še to me zanima, zakaj je dalo particiji črko H namesto C? Al je to treba kej naštimat že v instalaciji, in s katerim programom bi se dalo (če se sploh da) spremenit, kr sm proval v Computer Management - upravljanje diskov, pa se seveda neda.
Ko sm nalagal Windowse sm lepo formatiral disk in potem me je vprašalo kam hočem da naloži Windowse. Na voljo pa je bila samo ena particija ker je bil računalnik nov (ni bil še prej OS gor). potem pa prtisnem tipko C za ustvarit novo particijo (da bi disk razdelil na dva dela), ampak je nism mogel, al pa sm jst tak noob da ne znam . Ok pol sm pustu pač eno particijo in naložu Winse gor pa jih začene normalno in pol videm v moj računalnik enih 10 pogonov (optičnih enot) in priklopljena pa je samo ena. Zdej me pa samo zanima zakaj je tko naredilo, sej vem da se to da odstranit s ptogramom TweakUI for Windows XP. Pa še to me zanima, zakaj je dalo particiji črko H namesto C? Al je to treba kej naštimat že v instalaciji, in s katerim programom bi se dalo (če se sploh da) spremenit, kr sm proval v Computer Management - upravljanje diskov, pa se seveda neda.
ne razumem za kaj bi bil to prenosnik s čitalcem??? Al ti mene zafrkavaš . Kej nebi noben znal na kakšno vprašanje odgovort?
Ma te enote kže samo pri optičnih kot lahko vidiš tle na sliki KLIK kjer piše CD Drive je pač na tistem računalniku enih 8 al 10 takih ikon, in nevem zka je to naredilo, če je pa samo ena priklučena.
Metulj1 ::
Predlagam, da še enkrat naložiš winse pa preber si na začetku navodila, k niso tolk zapletena, da jih nebi zastopu.Če ti pa še kej nau jasn se pa spet jav na forumu pa ti bomo z veseljem pomagal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čitalec diskov St-Lab U-390!Oddelek: Strojna oprema | 2455 (1797) | Spajky |
» | Dell vs HpOddelek: Kaj kupiti | 3466 (2570) | solatko |
» | MacBook Air (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Diski | 34806 (17187) | poweroff |
» | Formatiranje prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3937 (3435) | Leks |
» | prenosnik pod 180k SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6229 (4259) | |_CoBrA_| |