Forum » Operacijski sistemi » Prepoved izklapljanja in resetiranja na winxp
Prepoved izklapljanja in resetiranja na winxp
Doman ::
Uporabljam Windows XP pro in bi rad onemogočil izklapljanje ter resetiranje računalnika ker ima do računalnika dostop kar nekaj ljudi, ki ga resetirajo, ugašajo po mili volji. Je kakšna možnost?
Microsoft ::
Za restart ne bi vedel, za Shutdown pa naredis takole: Start > Run > MMC > File > Add/Remove Snap-in > Add > Group Policy > OK > OK, potem pa po drevesni strukturi Computer Configuration > Windows Settings > Security Settings > Local Policies > User Rights Assignment in spodaj poisces Shut down the system, dvokliknes nanj in odstranis userje.
Da pride zadeva takoj v veljavo, odpres Command Prompt in napises gpupdate /force.
by Miha
Da pride zadeva takoj v veljavo, odpres Command Prompt in napises gpupdate /force.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
boštjan ::
Doman, kako pa boš onemogočil hard reset in turn off?
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
Doman ::
Hard reset ter runf off ni problem, saj so stikala prilagojena mojim potrebam
@Microsoft
To je uporabno če imam na računalniku dodanih kar nekaj userjev.
Bom razložil celotno situacijo...
V gasilskem domu imam postavljen strežnik do katerega imajo dostop le 3 osebe.
Tem osebam je dovoljeno pregledovanje točno določenih spletnih strani. Problem je v tem, ker ga včasih kar resetirajo kljub tem, da sem jim tisočkrat že povedal da ga ne smejo. Zadnjič naprimer se je našel en brihtnež, ki je ugasnil računalnik ker je bilo napovedano slabo vreme
Iz štroma pomoje nebi noben vlekel kabla, gumbe sem že onemogočil, sedaj moram le še softversko preprečiti izklop ter vklop pa sploh ne vem če je to mogoče, ker si niti ne predstavljam kako bi to izpeljal.
@Microsoft
To je uporabno če imam na računalniku dodanih kar nekaj userjev.
Bom razložil celotno situacijo...
V gasilskem domu imam postavljen strežnik do katerega imajo dostop le 3 osebe.
Tem osebam je dovoljeno pregledovanje točno določenih spletnih strani. Problem je v tem, ker ga včasih kar resetirajo kljub tem, da sem jim tisočkrat že povedal da ga ne smejo. Zadnjič naprimer se je našel en brihtnež, ki je ugasnil računalnik ker je bilo napovedano slabo vreme
Iz štroma pomoje nebi noben vlekel kabla, gumbe sem že onemogočil, sedaj moram le še softversko preprečiti izklop ter vklop pa sploh ne vem če je to mogoče, ker si niti ne predstavljam kako bi to izpeljal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zafrkniti tistega,ki ti je ukradel mobitel (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27848 (9761) | nergac |
» | HTC ONE (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 47607 (28510) | Cooper |
» | Manifest zbrisan pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 6264 (5377) | xApeiron55 |
» | problem win. mobileOddelek: Mobilne tehnologije | 1343 (1187) | jonynho |
» | Kako na Pocket pc na novo naložiti windowse?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2364 (2115) | JetStream |