Forum » Operacijski sistemi » Slackware- Xfce - GAIM problem
Slackware- Xfce - GAIM problem
Nejc Pintar ::
Pravi da nima podpore za SSL, po tistih navodilih mi pravtako ni uspelo usposobiti.
Lahko je biti prvi, če si edini!
Še eno vprašanje. Inštaliral sem KDE iz .tgz paketkov, in ko vpišem "startx" mi napiše: "Could not start kstartupconfig"
ja, vem, n00biram
ja, vem, n00biram
Roadkill ::
Nejc: Sem do pred kratkim fural Slackwara. Še zdej ne vem zakaj. Popolnoma nobene ideje nimam zakaj.
Potem sem en mesec nazaj šaltal na Ubuntu linux in se mi kar smeji vsakič ko inštaliram nov program...
Kar hočem povedat je, da Slackware NI MIŠLJEN za desktop computer. Slack je (menda) odličen za server.
Če si Linux začetnik, potem ne naredi te napake, ki sem jo jaz - Slack. Sej slack je meni še vedno zlo všečna distribucija, ampak je nemogoča za konstantno uporabo. Če želiš prestopit iz Win na Linux, potem težko bolj fališ, kot če inštaliraš slacka. :)
Če ti ubuntu ni všeč, si pa poglej CENTOS (moj favorit poleg ubuntuja) in SuSE. Če pa želiš malo bolj kruto (slackware style) distibucijo pa Gentoo.
---
Drugače mi je pa GAIM na Slacku/xfce delal brez problema.
Kje ti napiše, da nima podpore za SSL?
Si ga dobil kot package ali si ga compilal sam?
Potem sem en mesec nazaj šaltal na Ubuntu linux in se mi kar smeji vsakič ko inštaliram nov program...
Kar hočem povedat je, da Slackware NI MIŠLJEN za desktop computer. Slack je (menda) odličen za server.
Če si Linux začetnik, potem ne naredi te napake, ki sem jo jaz - Slack. Sej slack je meni še vedno zlo všečna distribucija, ampak je nemogoča za konstantno uporabo. Če želiš prestopit iz Win na Linux, potem težko bolj fališ, kot če inštaliraš slacka. :)
Če ti ubuntu ni všeč, si pa poglej CENTOS (moj favorit poleg ubuntuja) in SuSE. Če pa želiš malo bolj kruto (slackware style) distibucijo pa Gentoo.
---
Drugače mi je pa GAIM na Slacku/xfce delal brez problema.
Kje ti napiše, da nima podpore za SSL?
Si ga dobil kot package ali si ga compilal sam?
Ü
DOOM_er laže, je pa res da je proti meni übern00b
@Roadkill: Pri Ubuntuju me moti Gnome, Kubuntu pa ima baje malo problemov (je imel?). SuSE mi je pa preveč klikerski
@Roadkill: Pri Ubuntuju me moti Gnome, Kubuntu pa ima baje malo problemov (je imel?). SuSE mi je pa preveč klikerski
64202 ::
Kubuntu je čisto fajn, prav lepo so spedenal KDE za 6.06 release, sem sprobal rc. Baje da pride ven jutri final!
I am NaN, I am a free man!
Daedalus ::
Še vedno maš možnost na začetku inštalacije pri boot vpisat server, inštalirat osnovn sistem, pa pol nalagat stvari po želji...noob
Še vedno maš možnost na začetku inštalacije pri boot vpisat server, inštalirat osnovn sistem, pa pol nalagat stvari po želji...noob
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Daedalus ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu dopolnil 7 letOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10109 (8189) | donfilipo |
» | Katere OS ste poizkusili (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8360 (5897) | opeter |
» | Izšel KDE 4.0.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12190 (7508) | kriko1 |
⊘ | kaj izbrat za home ker sm se windowsov že naveličuOddelek: Operacijski sistemi | 1363 (1177) | BigWhale |
» | Prekinjanje dial-up povezave na linuxu... KPPPOddelek: Operacijski sistemi | 1162 (1023) | sverde21 |