Forum » Pomoč in nasveti » Terratec Cinergy 600 TV Radio - mnenja
Terratec Cinergy 600 TV Radio - mnenja
Simeroni ::
mogoce malo starejsa, vendar me zanima, kako deluje v praksi...vsa mnenja so zelo dobrodosla!
Matej_K ::
Hmmm...jo uporabljam že 2+ leti...zadovoljen uibr..
Sam je k*** ko sem na koncu linije in so pred mano 3 televizije in jest dobim slabšo sliko..še posebej zato ker so tv tunerji še bolj obćutljivi..
Drgač pa ko ni blo tvjev je bla sika fenomenalna..
Radio deluje brez problemov..
Mogče edina napaka. Vsaj za ene
Zvok je pa speljan iz LineOUT(TV Tuner) v LineIN(Zvočna kartica)
Nevem zakaj ni kar direkt speljano na zvočno..softwersko
Sam je k*** ko sem na koncu linije in so pred mano 3 televizije in jest dobim slabšo sliko..še posebej zato ker so tv tunerji še bolj obćutljivi..
Drgač pa ko ni blo tvjev je bla sika fenomenalna..
Radio deluje brez problemov..
Mogče edina napaka. Vsaj za ene
Zvok je pa speljan iz LineOUT(TV Tuner) v LineIN(Zvočna kartica)
Nevem zakaj ni kar direkt speljano na zvočno..softwersko
... .. .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matej_K ()
Simeroni ::
sej ce je v line in na zvocni, rabs vseen samo en par zvocnikov...je za zajem videa potrebna mocna masina?
Matej_K ::
Ja prej sem imel celerona 1000 pa sm probaval snemati nekaj stvari...sicer sem snemal na medium kvaliteti, pa je blo kar zadovoljivo...
Zdej ko mam močnejšo mašino pa še nisem nič probal...To ti bo moral pa kdo drug povedat,
Zdej ko mam močnejšo mašino pa še nisem nič probal...To ti bo moral pa kdo drug povedat,
... .. .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoc za TV kartico Fly TV 34+Oddelek: Pomoč in nasveti | 1650 (1576) | No Can Do |
» | Tv tuner WinFast TV 2000 XP RMOddelek: Pomoč in nasveti | 948 (811) | BY_JOVICH |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8546 (5518) | Pyr0Beast |
» | Kar naenkrat se mi je začel pojavljati brum zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2051 (1599) | multiscan |
» | ATI TV Wonder + SoundBLaster PCI128Oddelek: Strojna oprema | 1290 (1175) | PIII850 |