Forum » Operacijski sistemi » ubuntu---)tv tuner
ubuntu---)tv tuner
markosus ::
Zdravo.
Zanima me instalacija tv tunerja leadtek winfast tv expert 2000 v ubuntu-ju.Instaliral sem tv time in zapping.V obeh programih slika je in tudi glas je.Ne dela pa mi daljinec.Oziroma ko pritisnem power se mi na ekranu izpiše možnost izbire restart computer ali pa odjava iz sistema.Zanima me če je kdo ki ve kaj še moram inštalirat oziroma nastavit das bo tudi daljinec delal?
Hvala za pomoč.
Zanima me instalacija tv tunerja leadtek winfast tv expert 2000 v ubuntu-ju.Instaliral sem tv time in zapping.V obeh programih slika je in tudi glas je.Ne dela pa mi daljinec.Oziroma ko pritisnem power se mi na ekranu izpiše možnost izbire restart computer ali pa odjava iz sistema.Zanima me če je kdo ki ve kaj še moram inštalirat oziroma nastavit das bo tudi daljinec delal?
Hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol Twin in android boxOddelek: Zvok in slika | 4887 (4257) | Assass1n |
» | Upravljanje PC-ja preko daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5947 (4520) | kulSMS |
» | Upravljanje predvajanja pesmi(recimo winamp) z daljincemOddelek: Strojna oprema | 3227 (2696) | nokia6310 |
» | tezave z daljincem pri PCTV ProOddelek: Pomoč in nasveti | 1466 (1403) | ferjan |
» | Upravljanje Winampa z daljincemOddelek: Zvok in slika | 1295 (1053) | _pobesneli_ |