Forum » Programska oprema » bitdefender!!!!
bitdefender!!!!
ares ::
LP!!!
Mene pa zanima antivirusni program Bitdefender. Zdaj sm ga na novo instaliral in me zanima kako naj z njim ravnam.Ali je dober??? Kaj pomeni, če imam na v spodnjem delu namizja "file zone in net zone", in kaj moram še vedeti o njem......
Mene pa zanima antivirusni program Bitdefender. Zdaj sm ga na novo instaliral in me zanima kako naj z njim ravnam.Ali je dober??? Kaj pomeni, če imam na v spodnjem delu namizja "file zone in net zone", in kaj moram še vedeti o njem......
Freezy ::
Sem ga imel ampak mi ni bil preveč všeč ker je pokuril preveč rama tako da sem prešaltal na McAfee. Net in File zone lahko preprosto izklopiš
opeter ::
Jaz pa sem z Bitdefenderja preklopil na CA eTrust Antivirus. Je precej soliden programček.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
jan01 ::
Eno stvar rabiš vedeti: od bitdefenderja je tist firewall le az okras! Sklopni ga, ali še bolje odstrani. Kako ga odstraniti? Pač greš v dodaj/odstani(tam, kjer unistaliruješ programe v windowsu) in mislim da izbereš spremeni(morda, če tega ni popravi?), v glavnem tisto zdraven odstrani, potem pa greš kot, da bi šel čez setup in odkljukaš firewall.
Bitdefender je kar dober firewall, pogosto se posadablja, kdor pa ima siol adsl pa ga lahko dobi zastonj!
No, če že kupuješ, se ti bolj splača vzeti nod32(poceni študentska licenca!) ali pa kaspersky....
Bitdefender je kar dober firewall, pogosto se posadablja, kdor pa ima siol adsl pa ga lahko dobi zastonj!
No, če že kupuješ, se ti bolj splača vzeti nod32(poceni študentska licenca!) ali pa kaspersky....
agent006 ::
jan01
Eno stvar rabiš vedeti: od bitdefenderja je tist firewall le az okras! Sklopni ga, ali še bolje odstrani.
Bitdefender je kar dober firewall, pogosto se posadablja,
men neki ni jasn v dveh stavkih si napisal neki kr ni logično odloči se kaj bi rad povedal
jst sm ga mel pa je firewall preprečeval dostop drugim pc-jem ki so na mreži
Eno stvar rabiš vedeti: od bitdefenderja je tist firewall le az okras! Sklopni ga, ali še bolje odstrani.
Bitdefender je kar dober firewall, pogosto se posadablja,
men neki ni jasn v dveh stavkih si napisal neki kr ni logično odloči se kaj bi rad povedal
jst sm ga mel pa je firewall preprečeval dostop drugim pc-jem ki so na mreži
življenje je borba
jan01 ::
Ups! Popravek:
/.../Bitdefender je kar dober antivirus, pogosto se posadablja. /.../
Hvala za opozorilo agent006.Sem malo prehitro pisa...l. Moram drugič za sabo brati....
/.../Bitdefender je kar dober antivirus, pogosto se posadablja. /.../
Hvala za opozorilo agent006.Sem malo prehitro pisa...l. Moram drugič za sabo brati....
hooger ::
Meni zaenkrat požre okol 26mb rama. Pa me zanima, če je to veliko? katerega priporočate kot alternativo? Pa da je približno tako enostaven kot bitdefender.
Tukaj je kar dobro ocenjen
Primerjava antivirus programov
Tukaj je kar dobro ocenjen
Primerjava antivirus programov
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hooger ()
Vajenc ::
Tisti file-zone, lahko mirno izklopiš v nastavitvah.
hooger: F-secure je super-enostaven in tudi podobno zmogljiv kot Kaspersky.
hooger: F-secure je super-enostaven in tudi podobno zmogljiv kot Kaspersky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 651095 (8632) | Domini tm |
» | račuanlnik se mi samodejno resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 1307 (970) | solatko |
» | bitdefender vs. nod32Oddelek: Pomoč in nasveti | 2437 (1934) | 'FireSTORM' |
» | Nakup antivirusa za manjše podjetjeOddelek: Kaj kupiti | 1107 (913) | krho |
» | Kateri antivirus ? (z najmanj obremenjevanja CPU-ja)Oddelek: Kaj kupiti | 3474 (2652) | somebody16 |