Forum » Pomoč in nasveti » Nič več ne razumem!!!
Nič več ne razumem!!!
tejo ::
Kupil sem CD-RW Acer 20x10x40 in imam v WinXP en malo čuden problem.
Narejene imam tri uporabnike, v enem mi CD-RW dela normalno, v drugem nimam dostopa (v raziskovalcu) do podatkov, vendar pa deluje avtomatski zagon cd-ja, no v tretjem profilu pa nimam ne dostopa do podatkov, niti ne dela avtomatski zagon, ampak v programih za snemanje pa deluje normalno.
Če kdo ve, kako se te probleme odpravi naj kar napiše, drugače pa bom uporabil format c:/q (že spet
)
Narejene imam tri uporabnike, v enem mi CD-RW dela normalno, v drugem nimam dostopa (v raziskovalcu) do podatkov, vendar pa deluje avtomatski zagon cd-ja, no v tretjem profilu pa nimam ne dostopa do podatkov, niti ne dela avtomatski zagon, ampak v programih za snemanje pa deluje normalno.
Če kdo ve, kako se te probleme odpravi naj kar napiše, drugače pa bom uporabil format c:/q (že spet
- spremenilo: tejo ()
Imam 3 admine.
En profil je namenjen samo za peko cd-jev, en samo za internet, en pa za vse ostalo. V vsakem profilu imam drugačne nastavitve za ScreenSaver, stanje pripravljenosti, avtomatsko hibernacijo in podobno...
A kdo ve še kakšno drugo rešitev (razen brisanja dveh profilov)?
En profil je namenjen samo za peko cd-jev, en samo za internet, en pa za vse ostalo. V vsakem profilu imam drugačne nastavitve za ScreenSaver, stanje pripravljenosti, avtomatsko hibernacijo in podobno...
A kdo ve še kakšno drugo rešitev (razen brisanja dveh profilov)?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tejo ()
Kriko ::
Ni mi jasno zakaj tak načn. Kaj pridobiš, takega da je treba vse tako zakomplicirat. Samo mnenje!
Probaj si nastavit glede "Autoplay" za vsak profil in vsako skupino format-ov posebej. Odpr My Computer ter kliki z desno tiko na črko pekača ali DVD ja ter Properties\AutoPlay!
Probaj si nastavit glede "Autoplay" za vsak profil in vsako skupino format-ov posebej. Odpr My Computer ter kliki z desno tiko na črko pekača ali DVD ja ter Properties\AutoPlay!
Autoplay sem si že ob namestitvi nastavil, pa s CD-RW Teac 8x8x32 nisem imel težav.
Še malo bom počakal, če mogoče dobim kakšno novo rešitev problema...
Še malo bom počakal, če mogoče dobim kakšno novo rešitev problema...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Youtube (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 118964 (2799) | Machete |
| » | Zakaj ne odpre okna?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1084 (767) | Opkow |
| » | Dropbox ponuja do 4,5 GB prostora brezplačno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 28343 (20222) | Ajrina |
| » | Previdnost pri "najdenih" USB ključkih ni odvečOddelek: Novice / Zasebnost | 4553 (3389) | AtaStrumf |
| » | autorun.inf --> KAKO ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1698 (1615) | tejo |