Forum » Pomoč in nasveti » Nič več ne razumem!!!
Nič več ne razumem!!!
tejo ::
Kupil sem CD-RW Acer 20x10x40 in imam v WinXP en malo čuden problem.
Narejene imam tri uporabnike, v enem mi CD-RW dela normalno, v drugem nimam dostopa (v raziskovalcu) do podatkov, vendar pa deluje avtomatski zagon cd-ja, no v tretjem profilu pa nimam ne dostopa do podatkov, niti ne dela avtomatski zagon, ampak v programih za snemanje pa deluje normalno.
Če kdo ve, kako se te probleme odpravi naj kar napiše, drugače pa bom uporabil format c:/q (že spet )
Narejene imam tri uporabnike, v enem mi CD-RW dela normalno, v drugem nimam dostopa (v raziskovalcu) do podatkov, vendar pa deluje avtomatski zagon cd-ja, no v tretjem profilu pa nimam ne dostopa do podatkov, niti ne dela avtomatski zagon, ampak v programih za snemanje pa deluje normalno.
Če kdo ve, kako se te probleme odpravi naj kar napiše, drugače pa bom uporabil format c:/q (že spet )
- spremenilo: tejo ()
Imam 3 admine.
En profil je namenjen samo za peko cd-jev, en samo za internet, en pa za vse ostalo. V vsakem profilu imam drugačne nastavitve za ScreenSaver, stanje pripravljenosti, avtomatsko hibernacijo in podobno...
A kdo ve še kakšno drugo rešitev (razen brisanja dveh profilov)?
En profil je namenjen samo za peko cd-jev, en samo za internet, en pa za vse ostalo. V vsakem profilu imam drugačne nastavitve za ScreenSaver, stanje pripravljenosti, avtomatsko hibernacijo in podobno...
A kdo ve še kakšno drugo rešitev (razen brisanja dveh profilov)?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tejo ()
Kriko ::
Ni mi jasno zakaj tak načn. Kaj pridobiš, takega da je treba vse tako zakomplicirat. Samo mnenje!
Probaj si nastavit glede "Autoplay" za vsak profil in vsako skupino format-ov posebej. Odpr My Computer ter kliki z desno tiko na črko pekača ali DVD ja ter Properties\AutoPlay!
Probaj si nastavit glede "Autoplay" za vsak profil in vsako skupino format-ov posebej. Odpr My Computer ter kliki z desno tiko na črko pekača ali DVD ja ter Properties\AutoPlay!
Autoplay sem si že ob namestitvi nastavil, pa s CD-RW Teac 8x8x32 nisem imel težav.
Še malo bom počakal, če mogoče dobim kakšno novo rešitev problema...
Še malo bom počakal, če mogoče dobim kakšno novo rešitev problema...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 92945 (1166) | sfaljk |
» | Zakaj ne odpre okna?Oddelek: Pomoč in nasveti | 990 (673) | Opkow |
» | Dropbox ponuja do 4,5 GB prostora brezplačno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 25924 (17803) | Ajrina |
» | Previdnost pri "najdenih" USB ključkih ni odvečOddelek: Novice / Zasebnost | 4346 (3182) | AtaStrumf |
» | autorun.inf --> KAKO ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1475) | tejo |