Forum » Pomoč in nasveti » Disk kako to odpravit
Disk kako to odpravit
sonyboy ::
Zdravo!
Imam 40gb velik disk -> maxtor 4k040h2 in nekaj zajebava...
Hard drive inspector mi je podal naslednje informacije katere mi je označil rdeče in nimam pojma kaj je to in kako bi odpravil:
Reallocated sector count
hardware ecc covered
Težava pa je samo ta, da se na disk izredno dolgo kopirajo podatki in da potem včasih nekateri niso za brat...
Vrjetno da bi bili kaki bed sektorji ali kaj podobnega... A mogoč obstaja kak tak program, da bi disk prepričal, da teh bad sektorjev ni in bi praktično jih spregledal oz ne bi pisal na njih?
Hvala za vsak odgovor že v naprej in lp!
Imam 40gb velik disk -> maxtor 4k040h2 in nekaj zajebava...
Hard drive inspector mi je podal naslednje informacije katere mi je označil rdeče in nimam pojma kaj je to in kako bi odpravil:
Reallocated sector count
hardware ecc covered
Težava pa je samo ta, da se na disk izredno dolgo kopirajo podatki in da potem včasih nekateri niso za brat...
Vrjetno da bi bili kaki bed sektorji ali kaj podobnega... A mogoč obstaja kak tak program, da bi disk prepričal, da teh bad sektorjev ni in bi praktično jih spregledal oz ne bi pisal na njih?
Hvala za vsak odgovor že v naprej in lp!
- polepsal: Damjan Jagar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poskus oživetja diska z bad sektorji?Oddelek: Strojna oprema | 4518 (3500) | amigo_no1 |
» | Del diska pokvarjenOddelek: Strojna oprema | 3931 (2830) | k4vz0024 |
» | Težave računalnika, ne najdem vzrokaOddelek: Pomoč in nasveti | 1660 (1660) | solatko |
» | Alternativa za MS ScandiskOddelek: Programska oprema | 1621 (1376) | Bug |
⊘ | Disk za na odpad ali virus??Oddelek: Strojna oprema | 1408 (1048) | Mr.-Viko |