Forum » Programska oprema » MSN izgled-rad bi da bi nov izgledal kot star-brez osebnih spročil
MSN izgled-rad bi da bi nov izgledal kot star-brez osebnih spročil
Ursus ::
Pozdravljeni
Imam Windows Messanger 7.5 in bi rad da bi izgledal tako kot star-slikice sem izklopil, rad pa bi še izklopil ta javna sporočila (ob imenih kontaktov).
Novega sem dal ker mi pri starem govor ni deloval.
Obstajajo kje kakšni KORISTNI dodatki za MSN?
HVALA in lp
Imam Windows Messanger 7.5 in bi rad da bi izgledal tako kot star-slikice sem izklopil, rad pa bi še izklopil ta javna sporočila (ob imenih kontaktov).
Novega sem dal ker mi pri starem govor ni deloval.
Obstajajo kje kakšni KORISTNI dodatki za MSN?
HVALA in lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
darkolord ::
Z A-patchom lahko veliko takšnih stvari nastavljaš... Ni sicer dodatek, ampak ti direkt messengerja spreminja
Sixty9 ::
Če potrebujete še kakšne dodatke za MSN je seveda ta stran #1 (iz mojiš izkušenj)
MSN Messenger ADD ONS And Stuff :)
MSN Messenger ADD ONS And Stuff :)
"I Am The ALPHA And The OMEGA!"
Ursus ::
Se da odpraviti to sporočilo o zapustitvi pogovora po eni minuti? Rad pa bi, da me opozori kdaj je oseba zapustila pogovor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76228 (16869) | tilinho20 |
» | MSN live messengerOddelek: Pomoč in nasveti | 9517 (5090) | Zoro3 |
» | ANKETA- kateri program za neposredno sporočanje uporabljate in ZAKAJOddelek: Omrežja in internet | 2194 (2194) | Gwanaroth |
» | Cenzura v MSN Messengerju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17766 (13446) | 64202 |
» | MSN Messenger 7.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 37092 (35164) | R33D3M33R |