» »

GameCopyWorld.com in zaklepanje teme

GameCopyWorld.com in zaklepanje teme

[t502] ::

TinkaPinka ::: nevem zakaj reces, da je ta stran warez. Saj je magvanquishdj imel originalni CD. Poglej odlomek iz GCW.com:

----------------------------------------------------------------
Keep the following in mind when making a backup of an Original Game CD:
You are LEGALLY ALLOWED to make a personal backup of an Original Game CD as long as you are the owner of the Original Game CD.
...
----------------------------------------------------------------

:D

[t502]

GaPe ::

ONA je ona. Morš razumet.
Don't steal! The government hates competition.

Kekec ::

Ženske pač >:D

it's a joke!

jst osebno jih mam rad !

tejo ::

Problem tiste strani je v tem, da imajo oni cracke gor, ki pa jih ne smeš imeti v računalnu niti, če imaš original igro, pa se ti "ne da" vsakič cd-ja noter dajat!

TinkaPinka ::

Tejo je že opisal, zakaj sem zaklenila tisto temo.

[t502]: ti si napisal, da najde na tej strani crack za ta namen. Zato sem zbrisala tvoj post in zaklenila temo.
I am easy to please as long as I get my way.

[t502] ::

Odzgoraj v odlomku ravno pise, da lahko imas crack CE imas originalno igro in za osebno uporabo NE SMES pa jih razposiljat okoli.

Vse prfektno legalno :P

[t502]

ToniT ::

Gori piše, da lahko imaš narejen backup CD-ja, če imaš originalnega. To je dovoljeno tudi pri nas.

Cracka pa ne smeš imet!

ABX ::

Sej kot ponavadi nima smisla. Backup lahko legalno narediš, vendar brez modificiranja datotek (kar je prepovedano) se tega ponavadi ne da izvest.


Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Samson ::

ABX zate: Motis se, ce pravis, da se neda posnet igra brez modifikacije...Le pravi pekac kupi, pa CloneCD uporabi z pravimi nastavitvami, pa dobis identicno kopijo originala, ki dela brez cracka...Sicer pa koliko je to identicno, je pa tudi vprasanje, sam mi se neda tipkat glede tega...V glavnem se da brez cracka in spreminjanja igrat BP....Mejte se.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

roscha ::

Počasi greste že na en organ s temi neumnostmi. Na vsak način želite biti bolj papeški od papeža. Žalost. A imate na strani warez robo? NE, Je forum namenjen izmenjavi povezav na warez? NE. Če pa kdaj kdo napiše kak link na vsesplošno znane strani npr. astalavista.box.sk, www.divxsubtitles.net in podobno pa za boga že enkrat nehajte naganjati paniko. Če bi bile te strani "leglo zla in splošnega razvrata" bi že kaka BSA ali kdo drug poskrbel da ne bi več obstajale. Ne pa da obratuje(jo) že par let. Kaj ima pa kdo doma na disku vas pa tudi prav nič ne briga. VSA IN PRAV vsa programska oprema kar jo imam ni kupljena. Briga me. Briga tudi vas. Kaj mi morete? Najbolje da omejite dostop na vašo stran vsem ki nimajo urejenih vseh licenc, kajti to VAS zna spraviti še v težave! Omogočate ogled strani s pomočjo ukradene programske opreme! :))) Enostavno nehajte že najedat. Kar je preveč je pač preveč!

by!


P.S. Verjetno tole komu ne bo ravno všeč. Čakam na 1. opozorilo ali kaj podobnega....

Cosmo ::

roscha: ne bi se mogel s tabo strinjati bolj. Kar je prevec je pac prevec;((
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.

Samson ::

Sicer me niti ne briga prevec, kar se tice kle foruma, pa zganjanja adminov nekih vsemogocih bogov, ki preprecujejo piratsvo oz. njih strani, vprasanja in odgovore, medtem ko vsi skupaj (dokazano in priznano z strani moderatorjev) uporabljajo vecinoma (ne vsi, ker se nekateri niso zmotno napisali kako vprasanje glede XP-jev, ali pa sem jih spregledal) uporabljajo, verjetno pa tudi kateri admin zapece kakemu prijatlu XP, ki so predvsem kle u sloveniji malodane vsi-PIRATI, oz. RTM verzije...Da niti ne govorimo o win95,win98 in podobno...Mislim, da bi bilo zelo zanimivo pogledat tudi v same kante pri njih doma in verjetno sam server, na katerem je slo-tech vsebuje kaksen kos software-a, ki ni legalno kupljen.
Sicer je tole samo moje mnenje, ker vem da niti sam nisem nic drugacen...NA ZALOST mojo! Obljubim, pa da ko bojo Winblovsi kaj cenejsi, jih bom tudi kupil.

Upam, da nebom delezen prevelike kritike, ali bog nedaj da zbrisejo post :\>:D
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Primoz ::

Na S-T serverju ni enega bajta nelegalne programske opreme (če ne verjameš se z 100K sit pojavi pri meni... če najdeš kaj ti dam jaz 100K drugače pa ti meni...).

To da preganjamo piratstvo na forumu ne pomeni da to delamo iz čistunstva ali podložnosti m$ju... edini razlog je, da če je warez na forumu dovoljen... forum kmalu postane le in samo warez forum. Tega pa nočemo. Črta.. Wareza tukaj ne bo (ne glede na to kdo ima kaj piratskega).
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Samson ::

Se strinjam Primoz s teboj, kar se tice warz-a, vendar se se vedno ne strinjam v tem pogledu, da vcasih zaklenete kaksno temo, ki je dobesedno nedolzna...Pa vendar ni to v moji nadleznosti, da bi presojal...Se pa javno opravicujem (ne vam adminom) ampak serverju...Torej dragi Slo-tech Server, se zelo globoko in besedno opravicujem, ker sem tako omalozeval tvojo osebnost v prejsnjem postu...Penezov ti pa ne dam :O
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Primoz ::

Jaz bi rad peneze (rabim za nov Server)>:D
Drugič pač ne obtožuj vseh po vrsti... (nekatere pač lahko... vendar ne vseh).
There can be no real freedom without the freedom to fail.

ABX ::

Samson:vem (čeprav zaradi lenobe konča da nabaviš crack), samo sem ciljal nekam drugam.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Samson ::

ABX: Sicer v tem trenutku res nimam pojma, kam si ciljal, vendar je mnogo lepse, ce ni potrbno crack-a. Ce pogledamo pa po drugi strani, je pa res mal nesramno, da na tak nacin dobivamo igre...Toda kot bi rekel nek fante pri nas:"Raje 8-9 kopij, kot en sam original" :o)
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

ABX ::

90% zaščit je tam ker jo hoče založnik (če ne si ne znam razložit zakaj so žaščite vedno iste ter tako enostavne). Cene izdelkov so takšne ker založnik hoče da so takšne in če bi se le dalo bi bile še višje. Sicer je prav da avtor dobi nekaj denarja za svoje delo, vendar večino denarja pobere založnik.

Hotel sem samo povdarit zadevo da si legalno oproščen do backup-a, a ti to hočejo na vsak način preprečit.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Samson ::

Ce mene vprasas, je nasa na soncni strani alp drzava tako draga, kajti drugace si ne znam razloziti primer, da je en pornic na CD-ju skoraj stirikrat cenejsi od ene igre...Saj vem, da so igre nekaj drugega, toda se vedno so apsolutno predrage pr nas, ker uvozniki in drzava hocejo prevelik kos pogace. Bolje bi bilo, ce bi sli z manjsim pobiranjem od kosa igre, pa bi vec zasluzili, ni kaj.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

[t502] ::

Pri nas je problem ta, da imamo evropske cene place pa polovico manjse, kot v evropi drugace igre ne bi bile tako drage.

[t502]


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Nfs underground online

Oddelek: Igre
9972 (857) Gandalfar

Rabm crack .... a ti tud

Oddelek: Loža
313399 (2427) Azrael
»

Max payne problem

Oddelek: Igre
211885 (1631) Predator
»

Sergio-zakaj si zaklenil temo o kopiranju zaščitenih cd-jev? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Slo-Tech
1108170 (6221) perci
»

worms world party

Oddelek: Igre
101847 (1722) SkIDiver

Več podobnih tem