Forum » Igre » worms world party
worms world party
SkIDiver ::
Za tole nucam crack. Kdo ve če kje obstaja pa kje obstaja?
na stalavisti sem že pogledu in na gameguru.box.sk
na stalavisti sem že pogledu in na gameguru.box.sk
- spremenil: SkIDiver ()
Če povem po pravic ne boste vrjel ampak vseen. Tale crack ni zame empak za frenda. Jz se s takimi cracki ne bavm kj preveč
tropinovec ::
kolikor vem, ne obstaja crack za worms world party , saj ga ni tudi na cd-ju - kopiji seveda
obstaja samo wormnet patch (za igranje po internetu, ki pa meni ne deluje in sem tako moral kupiti ORIGINAL
obstaja samo wormnet patch (za igranje po internetu, ki pa meni ne deluje in sem tako moral kupiti ORIGINAL
Tr0n ::
Nehajte se neke finega delat, ker vas itaq 99% tukaj na SLO-Techu uporablja pirat kopije.
Kar se tice cracka, obstaja ze za RIP (za ISO ne vem), ampak ne bos mogel igrati preko WormNet-a 2.
Kar se tice cracka, obstaja ze za RIP (za ISO ne vem), ampak ne bos mogel igrati preko WormNet-a 2.
tejo ::
Crack za WWP obstaja! Samo moraš s cd-ja celo mapo "data" skopirat na disk. Kako pa mislite, da jaz igram to igro.
BTW: Imam original igro, samo crack pa imam zato, ker sovražim vstavljanje cd-ja v cd-rom...
BTW: Imam original igro, samo crack pa imam zato, ker sovražim vstavljanje cd-ja v cd-rom...
Jz tud priznam da je 80% programov ilegalnih na mojem računalniku. Sam tale crack vseen ni zame k moja mašina tole nebi pognala vsaj tale ne k jo zdele uporablam za povrh pa še wormse ne igram pretirano rad
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Rabm crack .... a ti tudOddelek: Loža | 3409 (2437) | Azrael |
» | POWER DVD playerOddelek: Programska oprema | 1153 (993) | Justy |
» | GameCopyWorld.com in zaklepanje temeOddelek: Programska oprema | 2801 (2518) | [t502] |
» | Igra v 3Dmark2001 !!!!!!!!Oddelek: Igre | 1175 (915) | element |
» | Worms ArmageddonOddelek: Igre | 1903 (1667) | edmund |