Forum » Pomoč in nasveti » update
update
triatlon ::
Pozdravljeni,po update windowsov,se mi na računalniku vklaplja opozorilo,ki zgleda tako:
You may be a victim of software counterfeiting in tega se nikakor ne da izbrisat,sm že vse pregledal,pa nič.Vse kar naredim,mi samo enostavno odpre povezavo na internetno stran od microsofta,spodaj desno pa imam vedno prisotno ikono v obliki zvezde.Upam,da mi bo kdo znal pomagat s kakšnim koristnim nasvetom,hvala.
You may be a victim of software counterfeiting in tega se nikakor ne da izbrisat,sm že vse pregledal,pa nič.Vse kar naredim,mi samo enostavno odpre povezavo na internetno stran od microsofta,spodaj desno pa imam vedno prisotno ikono v obliki zvezde.Upam,da mi bo kdo znal pomagat s kakšnim koristnim nasvetom,hvala.
- zaklenil: kuglvinkl ()
Freezy ::
Točno tako tudi meni se je to dogajalo ko sem imal nelegalne Winse, zdaj ko mam pa licenčne pa dela ko urca. Plus uporabniki legalnih Winsev imajo navoljo tudi nekaj bombončkov izpod Microsoftovih rok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft dnevno komunicira z vašim računalnikom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 13339 (9952) | CaqKa |
» | Kako na Pocket pc na novo naložiti windowse?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2358 (2109) | JetStream |
» | Nič več reaktivacije Windows XP prek interneta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7949 (6350) | Jaka83 |
» | IDC: Windows še naprej dominira ...Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2471 (2471) | krator |
» | NTswitch - ima kdo ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1526 (1317) | CaqKa |