Forum » Programiranje » Borland C++ 6 - Pomoč...
Borland C++ 6 - Pomoč...
BrokenSouŁ ::
HAlo, mam eno težavo.
Naredil sem chat program torej v konzoli pred časom že, zdaj pa me zanima da bi ga dopolnil in bi ga naredil takiga da tisti kateri nima že vključenega servisa Messenger (net send princip) da bi mu ga ob zagonu mojega programa toti servis vklučlo.
Drug problem pa je, naredil sem en program še pa bi prek njega rad zagnal ta moj chat programček, pa me zanima kak to vpišem not??
Torej če mi lahko pomagate in mi če je možno napišete ta dva dela kode.
Prej sem se ukvarjo večina v Delphi 7 ampak ker smo zdaj začeli v šoli uporabljati c++ se ukvarjam v njem., sicer v šoli smo do zdaj delali samo v konzoli, ampak jaz se poizkušam že v vizualnem okolu, in bi mi malo pomoči prav prišlo.
Za pomoč se vam že v naprej zahvaljujem!
lp
Naredil sem chat program torej v konzoli pred časom že, zdaj pa me zanima da bi ga dopolnil in bi ga naredil takiga da tisti kateri nima že vključenega servisa Messenger (net send princip) da bi mu ga ob zagonu mojega programa toti servis vklučlo.
Drug problem pa je, naredil sem en program še pa bi prek njega rad zagnal ta moj chat programček, pa me zanima kak to vpišem not??
Torej če mi lahko pomagate in mi če je možno napišete ta dva dela kode.
Prej sem se ukvarjo večina v Delphi 7 ampak ker smo zdaj začeli v šoli uporabljati c++ se ukvarjam v njem., sicer v šoli smo do zdaj delali samo v konzoli, ampak jaz se poizkušam že v vizualnem okolu, in bi mi malo pomoči prav prišlo.
Za pomoč se vam že v naprej zahvaljujem!
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LINUX - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1630 (1076) | moat |
» | Kje/kako ste se naučili programiranja? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programiranje | 59678 (44354) | DaMachk |
» | XBOX LIVEOddelek: Konzole | 2191 (1977) | Pesimist |
» | SUSE LINUX 9.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4915 (3903) | Gandalfar |
» | Router pod linux-om (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6275 (4931) | pro549 |