Forum » Zvok in slika » Preprost tv tuner software
Preprost tv tuner software
20sdfj093f ::
Pozdravljeni,
imam atijev prastar ISA tuner.
Zanima me, kje bi lahko dobil kakšn aplikacijo za gledanje televizije. ShowShifter je plačljiv in ga je težko skrekati (čeprav krekanja ne podpiram!) ;) in ATI je s strani umaknu podporo za tako stare zadeve tako da original ATI softwareja ne dobim.
Ostale variante ala HTPC software kot je show shifter so mi prenerodne, rabu bi nekaj bolj enstavnega... lahko tudi linux distribuicija (geexbox je kul ampak ne podpira TVja), se raje aplikacija za win32.
LP, d.
imam atijev prastar ISA tuner.
Zanima me, kje bi lahko dobil kakšn aplikacijo za gledanje televizije. ShowShifter je plačljiv in ga je težko skrekati (čeprav krekanja ne podpiram!) ;) in ATI je s strani umaknu podporo za tako stare zadeve tako da original ATI softwareja ne dobim.
Ostale variante ala HTPC software kot je show shifter so mi prenerodne, rabu bi nekaj bolj enstavnega... lahko tudi linux distribuicija (geexbox je kul ampak ne podpira TVja), se raje aplikacija za win32.
LP, d.
il ::
Tukaj je seznam TV aplikacij, ki so free ali pa tudi ne. Zelo simpl pa je tudi TV plugin za Winamp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10164 (7973) | edublin |
» | kje lahko dobim driverje za to tv karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1038 (894) | All |
» | Dober software za HTPCOddelek: Zvok in slika | 1664 (1448) | mainman |
» | ATI TV Wonder težavaOddelek: Strojna oprema | 1194 (1089) | SasoS |
» | ATI TV wonder PCI v XPOddelek: Zvok in slika | 1673 (1465) | karma |