Forum » Zvok in slika » MP3 Discman
MP3 Discman
DrSergioDJ ::
YO....ko je se obstajala e-trgovina od iskre ( mogoce se obstaja, vendar sam ne morem gor ze neki dni ), so prodajali en tak kul Discman, k je predvaju tako MP3-je, kot video CD-je (VCD), pa mel si se dalincka zraven + ugodno ceno je mel ( pod 40.000 sit ). A slucajno kdo ve, kera firma pa oznaka je bil ( k jest se ne spomnim... ). Pa ce kdo ve, kje bi ga lahko kupu oz. ce ga kdo prodaja, hitr en mail men poslat
thanx
thanx
...
ns-miha ::
v gorico se zapel v essedia pa ga nabav za manj kot 30 cukov !
jest sm nabavu yamii al neki tazga od waiteca, pa spila ko na masin z livom, pa se sam 20 cukov je bil (res de nima prikaza komadov, sam ni panike se da prezivet !
jest sm nabavu yamii al neki tazga od waiteca, pa spila ko na masin z livom, pa se sam 20 cukov je bil (res de nima prikaza komadov, sam ni panike se da prezivet !
sovrazim niggerje, zide
benti matr...gnila avtomatska prijava, SPLOH NE DELA !!!!
amm, ne..jest iscem tocn tist model, nc druzga me ne zanima. vseeno hvala ( ceprov se mi zdi, da je tud ta, k ga iscem, od Waiteca...mas kak link do njega al pa kej? )
p.s. se oproscam za "grde" besede...sam, mi gre ze nazivce skoz username & pass not pisat...
amm, ne..jest iscem tocn tist model, nc druzga me ne zanima. vseeno hvala ( ceprov se mi zdi, da je tud ta, k ga iscem, od Waiteca...mas kak link do njega al pa kej? )
p.s. se oproscam za "grde" besede...sam, mi gre ze nazivce skoz username & pass not pisat...
...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DrSergioDJ ()
shark16 ::
...baje da ga majo v powerplusu...
stane pa 25.900,00 SIT!
stane pa 25.900,00 SIT!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shark16 ()
aja? ker sm gledu cenik, pa je pisal 39.000 sit, kar mi je mal prevec no... hmmm... bom se enkrat pogledu, hvala
ce kdo ve se za kako stacuno/pozna koga, k prodaja svojega, mi povejte
ce kdo ve se za kako stacuno/pozna koga, k prodaja svojega, mi povejte
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LiTEON LDW 811S in 851S ? oz kje je razlika!?Oddelek: Kaj kupiti | 2304 (1736) | All |
» | kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4730 (4102) | Klemenn |
» | MP3 Player (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6054 (4948) | Boky |
» | MP3 DiscmanOddelek: Kaj kupiti | 2086 (1646) | urkoman |
» | Katere CD-RW ploščke?Oddelek: Kaj kupiti | 1548 (1330) | Red_Mamba |