» »

Smrt DeskJet-a?

Smrt DeskJet-a?

A. Smith ::

Včeraj je moj 7/8 let star HP 720C prenehal s poslušnostjo. Od treh strani poročila je sprintal le eno in se ugasnil. Od takrat je njegova komunikacija z PC-jem neobstoječa (sem poskusil s printanjem iz Command prompta). Printer se sicer še prižge, če vklopim el. vtič. Zanimivo, da ga na gumb že kakšno leto nisem mogel ugasniti (se pa včasih ugasne sam:D ). Tudi povezava z računalnikom je bila le enosmerna. Še vedno pa se odzove, če odprem pokrov - nosilec premakne kartušo na doseg.

Na kratko, me zanima predlog nadaljnih postopkov (servis odpade, ni ekonomske računice). Če je simpl popravilo, ga opravim sam, v kolikor je zanič proc. logika, ga zabrišem v smeti.
Ker pa sem len, me zanima, če se mi splača fehtat kolege za drug LPT kabel za preizkus (kakšna je verjetnost okvare LPT kabla, je doslej deloval in se ni premikal?), ker je fehtanje precej zamudno opravilo :8)

Any suggestions?
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Xgeneration ::

nadaljni postopek je po mojem kanta za smeti - UPS - ekološki otok in sicer zabojnik namenjen le tiskanikom >:D al pa če ga sam dekrementiraš™ na delce, ki pač pašejo med druge odpadke :)

7-8 let - dolgo ti je držal, mislim, da je konc
LP

Freezy ::

js mam HP 710C dela ko urca edino pred 2mi leti je neki brejkal kar smo potem popravil.

A. Smith ::

Glede na to, da je precej dolgo krepaval po obrokih, zgleda ni več druge poti...
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izredna odpoved iz strani delavca

Oddelek: Loža
416982 (3906) jocko
»

Avto star mesec dni s kupom problemov

Oddelek: Na cesti
317877 (5722) Vikking