» »

Odstranitev znamenj?

Odstranitev znamenj?

marceb ::

Ojla, imam kar nekaj motečih znamenj po telesu. Ker je v sloveniji že vsak drug kirurg, me zanima če kdo pozna kakšnega v redu oziroma je že sam opravil poseg pri njem?

šernk ::

Zakaj rabiš pa za slednje posebnega kirurga? Če je z znamenjem kakšen problem greš do dermatologa, ki nato odredi nadaljne postopke, če ni nič posebnega in ti dejansko samo nagaja ti pa kar na splošni kirurgiji odrežejo, pošljejo na preiskave in to je to.

jaz sploh nimam pojma kateri so mi odrezali 3 znamenja, so bili pa vsakič različni. Boli pa itak ne nič dokler ne pozabiš na tisto in potrgaš kakšen šiv.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

hendriks ::

Pojdi do osebnega zdravnika in naj ti da napotnico za dermatologa. Dermatolog ti bo pregledal znamenja in se na podlagi tega odlocil ali bo potrebna odstranitev. Na pregled pa le pojdi, saj je sprememba znamenj zelo resna zadeva.

dzinks63 ::

xardas ::

V Ljubljani lahko greš (samoplačniško) v Kirurški sanatorij v Rožni dolini in se na tak način izogneš dolgemu čakanju. Drugače pa greš po napotnico k osebnemu zdravniku in se naročiš na polikliniki (čakalna doba bo odvisna od tega, kako nevarno je znamenje).

Anney ::

dzinks63 je izjavil:

Npr.: Zdravilišče Medical center Rogaška


Tole je odlično. Pol evrope hodi sem, pa cela rusija. Imajo vse kar ti srce poželi

RejZoR ::

V železniškem zdravstvenem domu v Lj mal naprej od glavne postaje je en (Dr Mihec Pogačnik) s katerim imamo kar dobre izkušnje. Se pa ne spomnim al se je dalo zmenit direktno tam al bi se mogu najprej zglasit pri osebnem zdravniku. Najboljš da pokličeš.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

marceb ::

tale Medical center Rogaška mi deluje v redu, samo je kar malo daleč. Bom poklical v rožno in železniški ZD, pa bom malo povprašal. Sem pa nekako takole čez palec dobil občutek da je tarifa cca 100€ po znamenju, lahko pa da se motim.

steev ::

Mislim, da je Fabjan v Kranju pred leti računal 50 eur na znamenje.
:|

hotig ::

Re: xardas
Ta Kirurški sanatorij v Rožni dolini je bil eno veliko sra... in je verjetno še vedno isto sr.... To vem iz več virov, ki so plačal velik denarja, pa so mel na koncu še dodatne brazgotine. Zato vsakomur lepo odsvetujem ta sanatorij. Če že grete rihtat kej privat se dobro prepričajte o strokovnosti in kakovosti (za vaše zdravlje)!

RejZoR ::

Plačilo je odvisno za kakšno znamenje gre oz kaj je razlog odstranitve. Recimo če je znamenje na mestu kjer se ves čas drgne ob obleko in je izpostavljen soncu ti ga bojo odstranil brezplačno preko napotnice, ker gre za rizično mesto, ki se potencialno lahko razvije v kaj škodljivega. Če pa gre za povsem kozmetično zadevo, pol pa plačaš.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

xardas ::

@hotig: Ne vem. Jaz osebno nisem imel nič opravka z njimi. Je pa imel pri njih operacijo brat, ki je bil zadovoljen z opravljenim delom. Hitro iskanje vrne to temo z več mnenji.

z3ro ::

Bil v Rogaški 2x, odstranili so mi 3 znamenja, vse brez problemov. Plačal nisem nobenkrat nič.

marceb ::

To si bil na laserski odstranitvi ali so ti rezali?

z3ro ::

Rezali.

Kawl6 ::

Jaz se ne bi igral s tem.Moj sosed si je po vseh raziskavah odločil za odstranitev znamenja v predelu pasu.Kirurško je bil odstranjen, dan v nadaljno analizo.Žal prav zaradi tega ni več med živimi.Resda pa je od tega že petnajst let.

Blinder ::

Kako lahko odstranitev znamenja ogroža življenje?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

YaN-cH ::

Jaz sem si šel pred 2 letoma odstranit znamenje velikoosti 2cm v lasišču za uhom sem http://www.ezdravnik.si/zoran-arnez
Ima koncesijo samo moraš bit pravočasno naročen. Jaz sem imel pregled septembra, ker se mi ni mudilo s posegom sem rajši počakal do januarja, da sem prišel po koncesijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: YaN-cH ()

usurp3r ::

Ok tudi mene zanima vprašanje, ki ga je zastavil Blinder, o tem še nisem slišal, da bi kdo umrl zaradi odstranitve znamenj?

hotig ::

Re: Blinder, usurp3r
Seveda lahko! Če je osebje nestrokovno in opravi svoje delo nestrokovno, lahko hitro pride do infekcije. Od tu naprej je pa spet odvisno, kakšna je infekcija oz. na katerem delu telesa je. Poznam primer, znanec je pred nekaj meseci umrl zaradi infekcije, ki se je zgodila po "enostavni" operaciji. Na žalost so nekaj zamutili, potem so ga prestavili v drugo bolnišnico ampak več ni bilo pomoči in je umrl (star 62 let).

Vajenc ::

Jaz sem jih odstranil pri dr. Bartenjevu. Dobra cena (odstrani tudi kakšno več kot plačaš), menda je dovolj strokoven in dober diagnostik. Na napotnico čakaš eno leto, ampak mislim, da ZZZS ne krije odstranitve nenevarnih znamenj. Brez napotnice sem bil na vrsti v parih dneh.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

BC3 ::

jaz sem naročen pri AKD (dr. kralj) na rudniku, naj bi bil dober.
čakal bom pol leta (od marca do septembra) za odstranit imam pa več znamenj...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj imam to na koži?

Oddelek: Loža
134105 (3055) zrataj4201
»

Nekaj vprašanj glede kreme za odstranjevanje znamenj.

Oddelek: Loža
347551 (6736) gruntfürmich
»

Lepotna operacija

Oddelek: Loža
275457 (4763) McHusch
»

Kako naj se znebim...

Oddelek: Loža
366903 (4372) Tear_DR0P

Več podobnih tem