Forum » Kaj kupiti » kaj kupt...printer
kaj kupt...printer
MadMax ::
Osebno sem pristas HPja, nimam pa nic proti Epsonu-ce gre za grafiko visjega ranga (printer nad 60kSIT).
Drugace je pa odvisno koliko in za kaj ga bos rabil.
HP je bolj za text (kar ne pomeni, da je slab v grafiki!), Epson bolj za grafiko (je pa opazno slabsi v textu).
HP crnila so drazja, ampak ne pozabi, da dobis neprimerno vec crnila in da z njimi hkrati zamenjas tudi glavo, ki je pri Epsonu fiksna-menjas le crnilo.
Pa draft (econofast) nacin je pri HPju se vedno soliden, pri Epsonu pa cisto bled.
Ima pa Epson res eno dobro lastnost: list pride iz tiskalnika suh, medtem ko se zna pri HPju crnilo razmazat, ce ga takoj primes z roko.
Za povprecno hisno uporabo razmisli o HP DJ 845C (cca 25kSIT), ce rabis mal vec poglej za HP DJ 920C (cene ne vem-na blef ene 35kSIT), in tako naprej...
Ne razmisljaj pa o Canonu in Lexmarku (sicer imajo vsake oci svojga malarja, ampak...).
Drugace je pa odvisno koliko in za kaj ga bos rabil.
HP je bolj za text (kar ne pomeni, da je slab v grafiki!), Epson bolj za grafiko (je pa opazno slabsi v textu).
HP crnila so drazja, ampak ne pozabi, da dobis neprimerno vec crnila in da z njimi hkrati zamenjas tudi glavo, ki je pri Epsonu fiksna-menjas le crnilo.
Pa draft (econofast) nacin je pri HPju se vedno soliden, pri Epsonu pa cisto bled.
Ima pa Epson res eno dobro lastnost: list pride iz tiskalnika suh, medtem ko se zna pri HPju crnilo razmazat, ce ga takoj primes z roko.
Za povprecno hisno uporabo razmisli o HP DJ 845C (cca 25kSIT), ce rabis mal vec poglej za HP DJ 920C (cene ne vem-na blef ene 35kSIT), in tako naprej...
Ne razmisljaj pa o Canonu in Lexmarku (sicer imajo vsake oci svojga malarja, ampak...).
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Jop, tako je.
Kdor rabi iglo, itak ve, kaj mora kupit.
Laserji in podobne zadeve so pa itak klasa zase, tako da mislim, da nekdo, ki kupuje npr. barvni laser za 400kSIT, ne bo tu spraseval za nasvet... No offence...
Kdor rabi iglo, itak ve, kaj mora kupit.
Laserji in podobne zadeve so pa itak klasa zase, tako da mislim, da nekdo, ki kupuje npr. barvni laser za 400kSIT, ne bo tu spraseval za nasvet... No offence...
||_^_|| ::
hehe, itak da se o barvnih laserjih nebomo pogovarjal. Obstajajo pa tut črnobeli za nas, navadne smrtnike:)
Ce ves, za kaj ga rabis.
Za navadno hisno uporabo je zame neuporaben (beri: predrag), saj so pljuvalniki dovolj hitri in tihi.
Sem pa proti kvazilaserjem (LED laserji), ki so sicer relativno poceni (od 60kSIT naprej), ampak o njih sploh ne bi razpravljal.
Ce pa imas vsaj jurja mark v zepu, pa kar v nakup!
Za navadno hisno uporabo je zame neuporaben (beri: predrag), saj so pljuvalniki dovolj hitri in tihi.
Sem pa proti kvazilaserjem (LED laserji), ki so sicer relativno poceni (od 60kSIT naprej), ampak o njih sploh ne bi razpravljal.
Ce pa imas vsaj jurja mark v zepu, pa kar v nakup!
Bessie ::
Dons sem bil v eni štacuni majo HP-ja 920 za 29k sit, to je ful dobra cena jst sm dal za ta tiskalnik 38k sit, kar se tiče kvalitete mi ni žal sam bi mogu počakat do znižanja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Epsonov uspeh v boju proti kompatibilnim kartušam (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 8821 (7387) | Dead_Eye |
» | HPjevi inkjeti so crap...Oddelek: Strojna oprema | 2771 (2154) | Brane2 |
» | Kater HP printer?Oddelek: Kaj kupiti | 1542 (1325) | bastadu |
» | Kateri tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 1311 (1154) | bobby |
» | HP DeskJet 920c ali Epson C60?Oddelek: Kaj kupiti | 2155 (1944) | Jux |