Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč - zunanji diske - delayed write failed
Pomoč - zunanji diske - delayed write failed
nevednica ::
Imam tezavo, zaradi katere bom se znorela.
Doma imam zunanji disk TEAC HD-35PUK 200 GB, USB 2.0.
Danes se mi je prvic pojavil znak "Delayed Write Failed" z vsebino sporocila:
"Windows was unable to save all the data for the file G:\$Mft. The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection. Please try to save this file elsewhere."
Sedaj mi racunalnik se vedno zazna zunanji disk in ce pogledam v properties imam se vedno zapolnjenih priblizno 65GB zunanjega diska. Vendar pa v mapah ni dokumentov. Gre predvsem za slike, zato mi je zelo pomembno, kako priti do izgubljenih podatkov.
Priznam pa, da nisem kaksen prevelik strucko za racunalnike. Prosim za kaksen nasvet!
Hvala!
Doma imam zunanji disk TEAC HD-35PUK 200 GB, USB 2.0.
Danes se mi je prvic pojavil znak "Delayed Write Failed" z vsebino sporocila:
"Windows was unable to save all the data for the file G:\$Mft. The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection. Please try to save this file elsewhere."
Sedaj mi racunalnik se vedno zazna zunanji disk in ce pogledam v properties imam se vedno zapolnjenih priblizno 65GB zunanjega diska. Vendar pa v mapah ni dokumentov. Gre predvsem za slike, zato mi je zelo pomembno, kako priti do izgubljenih podatkov.
Priznam pa, da nisem kaksen prevelik strucko za racunalnike. Prosim za kaksen nasvet!
Hvala!
tvich ::
Ne morem ti za gotovo povedat zakaj ti je nehal brat, vendar se da že napisane datoteke skoraj vedno prebrat (upam).
Poskusi s temi ''user friendly'' programi:
klik
klik
klik
klik
LP
Poskusi s temi ''user friendly'' programi:
klik
klik
klik
klik
LP
And AC said, ''LET THERE BE LIGHT!''
And there was light--
And there was light--
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pri prenosu fotografij iz telefona v računalnik se je spremenila velikost datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 1949 (1436) | Machete |
» | Reševanje podatkov s trdega diska - kje, za kakšno ceno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 23960 (10060) | darkolord |
» | Problem z zunanjim diskom - POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12276 (11246) | Jerry000 |
» | Poškodovana particija kako jo resitOddelek: Pomoč in nasveti | 2844 (2715) | TEDY |
» | prepis datoteke - undo - NUJNO!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1444 (1246) | amigo_no1 |