Forum » Pomoč in nasveti » Nekaj neznanih napak
Nekaj neznanih napak
nokia6310 ::
Pozdravljeni!
Zanima me imam nekaj težav z kompom pa me zanimata dve stvari:
Zakaj windows explorer povzroča napako in zakaj se od časa do časa pojavlja naslednje sporočilo?
DrWatson Postmortem Debugger
DrWatson Postmortem Debugger je naletel na težavo in
se mora zapreti. Opravičujemo se vam za neprijetnost.
Če ste bili sredi dela, so podatki, s katerimi ste delali, morda izgubljeni.
Prosimo, obvestite Microsoft o tej težavi.
Če dam ne pošlji mi komp zablokira tako, da ga lahko samo še resetiram, pa to na novo inštaliranih windowsih.
Se komu kaj sanja kaj bi lahko bilo?
Zanima me imam nekaj težav z kompom pa me zanimata dve stvari:
Zakaj windows explorer povzroča napako in zakaj se od časa do časa pojavlja naslednje sporočilo?
DrWatson Postmortem Debugger
DrWatson Postmortem Debugger je naletel na težavo in
se mora zapreti. Opravičujemo se vam za neprijetnost.
Če ste bili sredi dela, so podatki, s katerimi ste delali, morda izgubljeni.
Prosimo, obvestite Microsoft o tej težavi.
Če dam ne pošlji mi komp zablokira tako, da ga lahko samo še resetiram, pa to na novo inštaliranih windowsih.
Se komu kaj sanja kaj bi lahko bilo?
Evo druga je pa tale:
Windows Explorer
Windows Explorer je naletel na težavo in se mora zapreti.
Opravičujemo se vam za neprijetnost.
Če ste bili ravno sredi dela, je mogoče, da ste določene podatke, s katerimi
ste delali, izgubili.
Zapri
Windows Explorer
Windows Explorer je naletel na težavo in se mora zapreti.
Opravičujemo se vam za neprijetnost.
Če ste bili ravno sredi dela, je mogoče, da ste določene podatke, s katerimi
ste delali, izgubili.
Zapri
Evo še podpis explorerjeve napake.
Prišel sem do ugotovitve, da se mi je ta napaka začela pojavljati, ko sem nek program inštaliral samo zdaj res ne vem kateri program naj bi to bil in zakaj se je začelo pojavljati to sporočilo, čeprav sem windowse na novo inštaliral.
Windows Explorer
Podpis napake
AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModName: shelleh7.dll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00002007
Prišel sem do ugotovitve, da se mi je ta napaka začela pojavljati, ko sem nek program inštaliral samo zdaj res ne vem kateri program naj bi to bil in zakaj se je začelo pojavljati to sporočilo, čeprav sem windowse na novo inštaliral.
Windows Explorer
Podpis napake
AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModName: shelleh7.dll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00002007
DrWatson ni virus vsaj v mojem primeru ne.
Ampak ne boste verjeli po dolgem ugotavljanju sem ugotovil kdo je krivec za vse to!
Kriv je bil program z imenom 4 tray minimizer, ki služi temu da aplikacije ki je ne potrebujemo damo v opravilno vrstico.
Šel sem v program files in sem pogledal s katero datoteko je povezan omenjeni problem in sem našel tale 4t tray minimizer.
Ko sem ga odinštaliral se je tudi napaka z wotsnom in explorerjem nehala pojavljati.
Torej zdaj se pojavi vprašanje zakaj ta minimizer povzroča take napake?
A pozna kdo kakšen drug program ki služi istemu namenu, ker recimo če snemam pa imam nastavljen timer, da me programi ne motijo ko se sprehajam med njimi zato jih imam rad vsaj tiste ki jih ne rabim v opravilni vrstici.
Samo da sem ugotovil kdo mi take probleme dela!
Ampak ne boste verjeli po dolgem ugotavljanju sem ugotovil kdo je krivec za vse to!
Kriv je bil program z imenom 4 tray minimizer, ki služi temu da aplikacije ki je ne potrebujemo damo v opravilno vrstico.
Šel sem v program files in sem pogledal s katero datoteko je povezan omenjeni problem in sem našel tale 4t tray minimizer.
Ko sem ga odinštaliral se je tudi napaka z wotsnom in explorerjem nehala pojavljati.
Torej zdaj se pojavi vprašanje zakaj ta minimizer povzroča take napake?
A pozna kdo kakšen drug program ki služi istemu namenu, ker recimo če snemam pa imam nastavljen timer, da me programi ne motijo ko se sprehajam med njimi zato jih imam rad vsaj tiste ki jih ne rabim v opravilni vrstici.
Samo da sem ugotovil kdo mi take probleme dela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dr.Watson Debugger?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1636 (1340) | Wolfman |
» | Težava z Catalyst gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1859 (1707) | simnov |
» | FIFA 2006 & NBA Live 2006Oddelek: Igre | 2270 (1664) | STASI |
» | klik z desnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1633 (1396) | Kr nekdo |
» | Windows bodo dobili črno skrinjico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7480 (5882) | MrStein |