Forum » Pomoč in nasveti » winxp sp2 firewall in programi
winxp sp2 firewall in programi
marvin42 ::
Kako v winxp sp2 firewallu programu, ki smo mu prepovedali dostop do neta, ta dostop spet omogočimo? V osnovnih nastavitvah ni nič takega, vsak program lahko milionkrat odstranim in dodam, pa se nič ne zgodi... ko firewall enkrat vpraša za dovoljenje in rečeš "deny", tistega programa ne dobim več na net. Razen če ga odinstaliram, še enkrat instaliram, firewall spet vpraša in takrat "dovolim". S tem problemom sem se danes sploh prvič srečal pri sosedu in nadvse čudno mi je bilo, da ni kakšne boljše rešitve. Saj mogoče je, pa sem slep.
Mostly Harmless
Microsoft ::
Control Panel > Windows Firewall > tab Exceptions.
Poleg tega, ta firewall ne blokira nikakersnega dostopa iz PCja v internet.
by Miha
Poleg tega, ta firewall ne blokira nikakersnega dostopa iz PCja v internet.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
marvin42 ::
čisto vseeno je kaj imam v tistem tabu označeno in kaj ne.
firewall pa dejansko preprečuje programom dostop do neta. Za vsak program vpraša za dovoljenje in če ne dovoliš, tisti program ne bo imel dostopa. Problem je samo v tem, da ne znam zadeve povrniti v prvotno stanje.
firewall pa dejansko preprečuje programom dostop do neta. Za vsak program vpraša za dovoljenje in če ne dovoliš, tisti program ne bo imel dostopa. Problem je samo v tem, da ne znam zadeve povrniti v prvotno stanje.
Mostly Harmless
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131843 (21330) | Qushaak |
» | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3337 (2759) | Pyr0Beast |
» | Popolna varnost za uporabnike z adsl-jemOddelek: Omrežja in internet | 3106 (2104) | HriBB |
» | sygate firewallOddelek: Omrežja in internet | 1294 (1142) | jos69 |
» | Kako blokirati kazo s firewallom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1577 (1283) | Lith |