Forum » Loža » Ljubitelji Malega Nogometa
Ljubitelji Malega Nogometa
Nettisunny ::
Lep Pozdrav
To je namenjeno predvsem VSEM ljubiteljem malega nogometa, ki uzivajo v rekreaciji in v igranju malega nogometa. V roku 1-2 mesecev bom organiziral oz. bom poskusal organizirati tak prijateljski turnir v malem nogometu. Igralo se bo po sistemu 4+1, za casovno omejitev se bomo pa se dogovorili. V glavnem VSI ste vabljeni in zelo zazeljeni da se skupaj z svojimi ekipami udezelite nasega turnirja. Cim vec nas bo....bolj zanimivo...zabavno in predvsem vec tekem bo .... ce vas zanima vec mi prosim pisite na mail mihaklaric@hotmail.com ali pa mi poslite zs. aha...se lokacija....lokacija bo najverjetneje Slovan na kodeljevem. Vse se da zmeniti. Upam na cimvecje zanimanje.Prosim prijavite se v cimvecjem stevilu
Lp Miha
To je namenjeno predvsem VSEM ljubiteljem malega nogometa, ki uzivajo v rekreaciji in v igranju malega nogometa. V roku 1-2 mesecev bom organiziral oz. bom poskusal organizirati tak prijateljski turnir v malem nogometu. Igralo se bo po sistemu 4+1, za casovno omejitev se bomo pa se dogovorili. V glavnem VSI ste vabljeni in zelo zazeljeni da se skupaj z svojimi ekipami udezelite nasega turnirja. Cim vec nas bo....bolj zanimivo...zabavno in predvsem vec tekem bo .... ce vas zanima vec mi prosim pisite na mail mihaklaric@hotmail.com ali pa mi poslite zs. aha...se lokacija....lokacija bo najverjetneje Slovan na kodeljevem. Vse se da zmeniti. Upam na cimvecje zanimanje.Prosim prijavite se v cimvecjem stevilu
Lp Miha
- spremenil: Nettisunny ()
Alexius Heristalski ::
To si objavil samo na Slo-Techu, ali še kje drugje? Koliko ekip približno pričakuješ?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Nettisunny ::
Hey Hey
Ja objavu sm se na Hattricku pa na nogomanii
hm...kok...priblizno...med 10...20.. cim vec nas bo..tem boljs bo
Ja objavu sm se na Hattricku pa na nogomanii
hm...kok...priblizno...med 10...20.. cim vec nas bo..tem boljs bo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mali nogomet LjubljanaOddelek: Šport | 1464 (983) | Ordell1984 |
» | World Cyber Games v SlovenijiOddelek: Igre | 3146 (2209) | gruntfürmich |
» | Igranje NogometaOddelek: Loža | 1126 (1042) | perci |
» | Zakaj se sploh še igra nogomet v SLO ?Oddelek: Loža | 3094 (2370) | glinik |
» | Turnir v AOK:TC 28.6.2003 V Koloseju! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 3787 (2860) | Loge |