Forum » Loža » Igranje Nogometa
Igranje Nogometa
Nettisunny ::
Lep Pozdrav Vsem nogometnim navdusencem
ne vem koliko ste seznanjeni z igranjem malega nogometa, ampak obstajajo rekreativne lige(primer: "Trim liga" na Slovanu). Rad bi naredil eno dobro in predvsem zmagovalno ekipo, ki bi lahko igrala v taki rekreativni ligi. Zanima me ce je kje ksn, ki ga to zanima in bi tud on rad igral. Prosim za cim vec odgovorov in mnenj. Najbolj resni prosim da mi pisete na privat. Lp
ne vem koliko ste seznanjeni z igranjem malega nogometa, ampak obstajajo rekreativne lige(primer: "Trim liga" na Slovanu). Rad bi naredil eno dobro in predvsem zmagovalno ekipo, ki bi lahko igrala v taki rekreativni ligi. Zanima me ce je kje ksn, ki ga to zanima in bi tud on rad igral. Prosim za cim vec odgovorov in mnenj. Najbolj resni prosim da mi pisete na privat. Lp
whatever55 ::
Rad bi naredil eno dobro in predvsem zmagovalno ekipo.
Zakaj mora zmagovalna biti, če je liga rekreativna?
Zakaj mora zmagovalna biti, če je liga rekreativna?
hehe...zato k sm se navelicu porazov in brezveznega teka ce ne igrajo vsi zbrano in niso 100% pri stvari....a tebe zanima?
Mati ::
Mene zanima, več let sem pol-profi igral nogomet, kasneje pa tudi mali nogomet. Sem pa iz MB, tako da mislim da bi to znal bit problem???
hey...ja...u bistvu...ta lige se igra v Ljubljani...tko da....pomoje da je manjsi problem...razn ce zvis ke bliz lj?...
perci ::
Jst živim v LJ in že več let igram v ŠOU ligi. Drugač sploh ni treba biti tok dober, da zmagaš, potrebno je bit zbran, discipliniran in pripravljen celo tekmo tekat ko norc, pa si ze pol naredil. Kljuc malega nogometa je v obrambi.
Sicer pa sem mogoce jst pripravljen igrat, mam tut se kakega kolega, ki dokaj raztura, tko da...
Kdaj se sploh zacne TRIM liga?
Ekipa pa jasno mora biti zmagovalna vsaj v načelu, drugače je brezveze sploh igrat, ker ni fore igrat, če že vnaprej vsi "vejo" da bodo spušili. Mislim, da je Braaz predvsem imel v mislih zmagovalni team spirit in 100% discipliniranost.
Sicer pa sem mogoce jst pripravljen igrat, mam tut se kakega kolega, ki dokaj raztura, tko da...
Kdaj se sploh zacne TRIM liga?
Ekipa pa jasno mora biti zmagovalna vsaj v načelu, drugače je brezveze sploh igrat, ker ni fore igrat, če že vnaprej vsi "vejo" da bodo spušili. Mislim, da je Braaz predvsem imel v mislih zmagovalni team spirit in 100% discipliniranost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenski nogomet (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 17116 (10339) | Alexius Heristalski |
» | Maloodbojna žoga za igranje na asfaltu(mali nogomet)?Oddelek: Loža | 7447 (5815) | _IKE_ |
» | Liverpol - MilanOddelek: Loža | 2752 (2030) | Amare |
» | Zakaj se sploh še igra nogomet v SLO ?Oddelek: Loža | 3094 (2370) | glinik |