Forum » Pomoč in nasveti » norton antivirus 2001
norton antivirus 2001
rimljan ::
imam nortonov antivirusni program 2001 in na noben nacin,se mi noce updejtat,nekje sem prebral,da z nakupom programa dobis enoletni brezplacni update potem pa ne vec,zdej ne vem ce je to res.ampak,ko dam update mi vedno govori o neki subskripciji,potem mi pa samo javi,koliko so velike posobitve in da ne more posodobit.
zarad tega,ker ne morem updejtat nortona sem prejsni teden,tud fasu virus,ki sem nato z drugim programom odpravu (f-prot)
zarad tega,ker ne morem updejtat nortona sem prejsni teden,tud fasu virus,ki sem nato z drugim programom odpravu (f-prot)
Kriko ::
Ja če kupiš nov Norton dobiš pogodbo za update za eno leto, nakar moraš spet plačat ampak nekaj manj.
Če rabiš Norton 2002, ti ga pošljem oziroma zamenjava za kaj drugega!
Če rabiš Norton 2002, ti ga pošljem oziroma zamenjava za kaj drugega!
Dami ::
Ja, precej nehvaležni so Symantecovci do svojih starih kupcev. No, pa sej ni problema 'dobit' nov program, a ne?
SystemWorks 2002 je res nujno orodje za današnje računalnike.
SystemWorks 2002 je res nujno orodje za današnje računalnike.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Dami ::
Tu maš moj mejl. Ne morm ga dat v moj profil, kr neki zabava s-t. Čudn.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater antivirus ?Oddelek: Programska oprema | 2845 (924) | solatko |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11783 (9146) | frikihamster |
» | kateri antivirusnikOddelek: Programska oprema | 1938 (1542) | HerrBaron |
» | Antivirus (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 6020 (5045) | BigFoot |
» | norton antivirus 2002 pri mlacomuOddelek: Programska oprema | 2361 (1728) | SLOWWWeb.net |