Forum » Programska oprema » Sprememba formata iz jpeg v eps
Sprememba formata iz jpeg v eps
cyborg077 ::
Mi lahko kdo svetuje kako prevedem rastersko sliko formata jpeg v eps?
in a se da tudi vektorska slika iz formata ps spremeniti v eps?
in a se da tudi vektorska slika iz formata ps spremeniti v eps?
- premaknilo iz Programiranje: OwcA ()
Opkow ::
Zelis sliko pretvorit v vektorsko sliko?
Ce ja.. Potem jo moras najprej s kaksnim programom za vektoriziranje pretvorit v vektorizirano obliko. Nato pa jo shranis v eps format. En program, ki mi zdej takoj pade na misel je CorelTrace.
Ce ne... Jo pa enostavno odpres, recimo v Photoshopu, in jo shranis kot eps.
Vektorsko sliko v ps obliki lahko spremenis v eps. Recimo odpres jo v Illustratorju in jo shranis kot eps.
Druga moznost je, da jo odpres v Adobe Acrobat professional (ne Reader) in jo shranis kot eps.
Ce ja.. Potem jo moras najprej s kaksnim programom za vektoriziranje pretvorit v vektorizirano obliko. Nato pa jo shranis v eps format. En program, ki mi zdej takoj pade na misel je CorelTrace.
Ce ne... Jo pa enostavno odpres, recimo v Photoshopu, in jo shranis kot eps.
Vektorsko sliko v ps obliki lahko spremenis v eps. Recimo odpres jo v Illustratorju in jo shranis kot eps.
Druga moznost je, da jo odpres v Adobe Acrobat professional (ne Reader) in jo shranis kot eps.
cyborg077 ::
sem to naredil, in je vse ok ko prevedem z latexom, samo ko odprem dvi datoteko mi ne najde slike. mam vektorsko in rastersko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vstavljanje vektorskega logotipa v word (dopis)Oddelek: Programska oprema | 4763 (4584) | Limit-sky |
» | Vektorska slikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1843 (1769) | maia |
» | LaTeX (linux newbie, ne se jezit:) (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 8083 (6453) | CaqKa |
» | Photoshop -> Corel?Oddelek: Programska oprema | 2397 (2167) | ali3n |
» | A kdo pozna te fonte?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1816 (1490) | TheHijacker |