Forum » Operacijski sistemi » Za silo spodobno 3D namizje (?)
Za silo spodobno 3D namizje (?)
pac3k ::
Ker sem tik pred formatom računala sem si danes čez dan nalagal vse mogoče stvari.
Preizkusil sem tudi SphereXP.
To je namizje v treh dimenzijah. Recimo, da sem navdušen. 3D namizja se mi zdijo zelo uporabna, vendar tale konkretno ima nekoliko preveč napak/nedodelanosti. Prva zelo moteča je ta, da moramo v primeru, da hočemo uporabiti program (ga zagnati) prestaviti datum za kako leto ali dve nazaj. Naslednja pa je dokaj slaba grafika kljub izbrani Ultra High.
Je morda kdo sprobal kaj podobnega in bil bolj zadovoljen?
Za okolje LINUX obstaja orodje/aplikacija Xgl, katera se mi na prvi pogled zdi veliko napredejša od SphereXp. Na žalost zaenkrat ne razmišljam o prestopu na stran odprte kode..
Torej, išče se program za XPje, ki bi bil vsaj omembe vreden.
Preizkusil sem tudi SphereXP.
To je namizje v treh dimenzijah. Recimo, da sem navdušen. 3D namizja se mi zdijo zelo uporabna, vendar tale konkretno ima nekoliko preveč napak/nedodelanosti. Prva zelo moteča je ta, da moramo v primeru, da hočemo uporabiti program (ga zagnati) prestaviti datum za kako leto ali dve nazaj. Naslednja pa je dokaj slaba grafika kljub izbrani Ultra High.
Je morda kdo sprobal kaj podobnega in bil bolj zadovoljen?
Za okolje LINUX obstaja orodje/aplikacija Xgl, katera se mi na prvi pogled zdi veliko napredejša od SphereXp. Na žalost zaenkrat ne razmišljam o prestopu na stran odprte kode..
Torej, išče se program za XPje, ki bi bil vsaj omembe vreden.
strictom ::
To požre stvarno preveč rama. Za moje pojme se ne splača.
Kolikor se spomnim so neke Vista Wannabe teme kjer je zadeva "3D". Če najdem link al pa kak skrinšot ti ga dam :P
Kolikor se spomnim so neke Vista Wannabe teme kjer je zadeva "3D". Če najdem link al pa kak skrinšot ti ga dam :P
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Linux] - 3D namizjeOddelek: Operacijski sistemi | 2127 (1332) | neboben |
» | Dell naj bi izbral Ubuntu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11173 (9625) | MrStein |
» | Evolucija grafičnega uporabniškega vmesnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8093 (5131) | barbarpapa1 |
» | Novell XGLOddelek: Operacijski sistemi | 2057 (1609) | pipy |
» | Predstavitev Novell Linux Desktop 10Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4727 (3579) | pipy |