Forum » Pomoč in nasveti » Katero miško
Katero miško
Nicoletti ::
Rad bi kupil novo miško pa ne wem katero
-mx500
-mx518
-copperhead Diamondback
Kero priporočate...pa še vi dodajte kakšno mnenje če je katera boljša (npr.mx1000)
Tnx
lp
-mx500
-mx518
-copperhead Diamondback
Kero priporočate...pa še vi dodajte kakšno mnenje če je katera boljša (npr.mx1000)
Tnx
lp
Izi ::
Nič ni tako definitivno pri miškah.
518 ali diamondback sta obe odlični miški, odločiš se pa lahko šele takrat ko jih držiš nekaj časa v roki.
Vsak ima drugačno dlan in vsakemu se nekaj bolj prilega vanjo kot kaj drugega.
Jaz sem obe kar nekaj časa držal v roki ampak sem se brez težal odločil za 518, ker mi je neprimerno lepše ležala v roki.
Če si levičar potem je vprašanje, če ti bo sploh katera odgovarjala
Za v desno roko pa je 518 kot ustvarjena.
Eni imajo precej majhne rokice in jim potem 518 tudi verjetno ne odgovarja, zato pravim, da pred nakupom obvezno preveri kako ti paše v roko.
Miško lahko držiš v roki tudi po več ur na dan zato je najpomembneje, da se z roko zlije v eno in postane podaljšek roke, kar pa diamondbacku nikakor ne uspe, ker so ergonomijo precej zanemarili.
518 ali diamondback sta obe odlični miški, odločiš se pa lahko šele takrat ko jih držiš nekaj časa v roki.
Vsak ima drugačno dlan in vsakemu se nekaj bolj prilega vanjo kot kaj drugega.
Jaz sem obe kar nekaj časa držal v roki ampak sem se brez težal odločil za 518, ker mi je neprimerno lepše ležala v roki.
Če si levičar potem je vprašanje, če ti bo sploh katera odgovarjala
Za v desno roko pa je 518 kot ustvarjena.
Eni imajo precej majhne rokice in jim potem 518 tudi verjetno ne odgovarja, zato pravim, da pred nakupom obvezno preveri kako ti paše v roko.
Miško lahko držiš v roki tudi po več ur na dan zato je najpomembneje, da se z roko zlije v eno in postane podaljšek roke, kar pa diamondbacku nikakor ne uspe, ker so ergonomijo precej zanemarili.
Antonius ::
Se pridružujem Izijovemu mnenju. Glede na nasvete na tem forumu sem (smo) za grafično delo nabavili 518tke. Vsem je OK, ker se da hitrost in natančnost lepo prilagoditi. Iger z njimi ne igramo tako, da glede tega ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miška za gaming ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 11643 (7954) | Sc0ut |
» | Microsoft ali razer? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6269 (5385) | mihajlo carr |
» | Katera miška je najboljsa?Oddelek: Strojna oprema | 1973 (1560) | Matek |
» | Razer vs LogitechOddelek: Kaj kupiti | 1093 (1004) | Matek |
» | katera miška je najboljša izbira (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7805 (5966) | Meddo |