Forum » Omrežja in internet » Internet Hrvaška
Internet Hrvaška
luli ::
Kolegica me je prosila, da ji omogočim dostop do interneta na Hrvaškem, kjer ima vikend in hišni telefon. Kateri so ponudniki interneta na hrvaškem in ali ima kateri možnost predplačniške kartice, podobno kot pri nas GSM?
Hvala za odgovor!
Hvala za odgovor!
roscha ::
V bistvu jo zanima TOLE.
Ampak cene so pa za vola ubit. Ena ura v normalni tarifi skoraj 1.500 SIT. Auch!
Ampak cene so pa za vola ubit. Ena ura v normalni tarifi skoraj 1.500 SIT. Auch!
SepoX ::
Si malce sposojam temo...
A ve kdo mogoče kako bi najceneje čez prišel s kakim ADSL priključkom na hrvaškem?
Pa mal sem gledal, a majo vsi to foro z omejenimi megabajti?
A ve kdo mogoče kako bi najceneje čez prišel s kakim ADSL priključkom na hrvaškem?
Pa mal sem gledal, a majo vsi to foro z omejenimi megabajti?
roscha ::
V resnici nimajo. Ponujajo tudi flatrate pakete, le cene so ubijalske.
Aja, Dudeki imajo za ceno dve postavki: hitrost + prenos podatkov.
Tako iz glave: Hitrost megabit + flatrate paket = cca 16.000 SIT
Aja, Dudeki imajo za ceno dve postavki: hitrost + prenos podatkov.
Tako iz glave: Hitrost megabit + flatrate paket = cca 16.000 SIT
RedStar ::
T-Com ADSL
XXLadsl
Na hrvaškem ima večina ponudnikov omejen download. Predvidevam pa, da je to zaradi še relativno majhnega zanimanja, ker je to še vse novo > malo zanimanje > manjši proračun > "manj interneta". Don't know, I could be wrong?
Priporočam T-Com ker je bolj razširjen.
XXLadsl
Na hrvaškem ima večina ponudnikov omejen download. Predvidevam pa, da je to zaradi še relativno majhnega zanimanja, ker je to še vse novo > malo zanimanje > manjši proračun > "manj interneta". Don't know, I could be wrong?
Priporočam T-Com ker je bolj razširjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: RedStar ()
SepoX ::
Pa mislte, da bi lahko uporabil siolov adsl modem, ki se mi sedaj valja doma?
A kaka čez poletje varianta obstaja? Jo kdo ima?
A kaka čez poletje varianta obstaja? Jo kdo ima?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | internet hrvaška (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28435 (11067) | Daniel |
» | Kateri instant internet na Hrvaškem? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 25725 (17370) | klemenSLO |
» | Internet na HrvaškemOddelek: Mobilne tehnologije | 6692 (5948) | Samson |
» | Mobitelov internet???Oddelek: Mobilne tehnologije | 6224 (5676) | ahac |
» | SiOL ZELO poizveduje za T-2jevci ! Jim teče voda v grlo? :) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 18133 (10211) | pizdindim |