Forum » Mobilne tehnologije » SorryEricsson P910i in GPS navigacija
SorryEricsson P910i in GPS navigacija
obranc ::
Stvar je taka, stoji pa takole:
mam omenjen điesem in BT receiver. Zdej pa, doma imam ogromno programov, ki jih....ne znam uporabljat oz. ne vem, katerga bi uporabljal. GPS bi uporabljal večinoma po Sloveniji, kar pomeni, da me zanima DETALJNI izris ulic in lokalnih poti.
Slišal sem, da je Mapview kr kul. Kako ga inštaliram? Na telefon moram dat *.SIS file, uvozim zemljevide in to je to?
Aja, probal sem tudi mobikompas, pa program ni pisan za ta OS, k je na SE p910i. Mamu jim.
LP,
B.
mam omenjen điesem in BT receiver. Zdej pa, doma imam ogromno programov, ki jih....ne znam uporabljat oz. ne vem, katerga bi uporabljal. GPS bi uporabljal večinoma po Sloveniji, kar pomeni, da me zanima DETALJNI izris ulic in lokalnih poti.
Slišal sem, da je Mapview kr kul. Kako ga inštaliram? Na telefon moram dat *.SIS file, uvozim zemljevide in to je to?
Aja, probal sem tudi mobikompas, pa program ni pisan za ta OS, k je na SE p910i. Mamu jim.
LP,
B.
Igor0 ::
Predlagam ti SmartComGPS, karte so na netu (za OZI), več najdeš na Mobisuxu (v detajle razdelano)
Meni deluje BP.
LP Igor
Meni deluje BP.
LP Igor
LP Igor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPS sport trackerOddelek: Kaj kupiti | 1159 (975) | kuglvinkl |
» | Navigacija na SonyEricsson ELM - WisepilotOddelek: Mobilne tehnologije | 4900 (2088) | ducky |
» | Kateri gps mobilnik kupiti? Nokia, Samsung, ipd.Oddelek: Kaj kupiti | 5800 (5055) | Mirč |
» | CarPCOddelek: Pomoč in nasveti | 1198 (1087) | Djz3l3 |
» | TripTrackerOddelek: Izdelava spletišč | 1687 (1245) | mile |