» »

Ljubitelji pikantne hrane

Ljubitelji pikantne hrane

««
27 / 27
»
»»

vander ::

Prva runda omake skuhana. Maska in zgoraj omenjeni filtri se obnesejo odlično.

hopsy ::

Slow cooker bi lahko bil pravsnji za pripravo kaksne hude omake, bo treba zima prihaha ^^

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: hopsy ()

Racunalnik ::

Nazadnje sem naletel na slovensko omako ki je bila zelo pekoca in je bila prozorna rdeca, ne kot te standardne zmiksane omake ki niso prozorne, kot da bi bila samo voda, pa me zanima ce kdo pozna tak postopek?
Mogoče je pri vretju uporabil samo vodo usedline pa ne. Nevem

bf4ed ::

Voda + kapsaicin v kristalih + rdeča barva
Kaj piše na deklaraciji?

Pekoča že...kaj pa okus?
Proizvajalec pa je skrivnost?

krefi ::

Kdaj imate letos namen zaceti z kaljenjem semen glede na vreme ki je zelo neobicajno?
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

mihec87 ::

Racunalnik je izjavil:

Nazadnje sem naletel na slovensko omako ki je bila zelo pekoca in je bila prozorna rdeca, ne kot te standardne zmiksane omake ki niso prozorne, kot da bi bila samo voda, pa me zanima ce kdo pozna tak postopek?
Mogoče je pri vretju uporabil samo vodo usedline pa ne. Nevem


Mogoče zblendano v nulo+kis pa precejeno na fino+dodatek proti ločevanju..

drooer ::

Racunalnik je izjavil:

Nazadnje sem naletel na slovensko omako ki je bila zelo pekoca in je bila prozorna rdeca, ne kot te standardne zmiksane omake ki niso prozorne, kot da bi bila samo voda, pa me zanima ce kdo pozna tak postopek?
Mogoče je pri vretju uporabil samo vodo usedline pa ne. Nevem



Da ni bila
http://www.robin-hot.com/naslovnica.php
?

Racunalnik ::

bf4ed je izjavil:

Voda + kapsaicin v kristalih + rdeča barva
Kaj piše na deklaraciji?

Pekoča že...kaj pa okus?
Proizvajalec pa je skrivnost?


Ne nek slovenc jo dela ki ni znan je imel bolj domace narejeno etiketo, pozabil ime in omaka nima nobenga okusa samo pece dobro. Pac te zmiksane k jih vsi delamo imajo vedno priokuse paprik feferonov in niso prozorne, cebule cesna in ostalega, ta pa mogoce minimalno po feferonih in sam pece.

m0LN4r ::

krefi je izjavil:

Kdaj imate letos namen zaceti z kaljenjem semen glede na vreme ki je zelo neobicajno?
Vreme je tak WTF zadnje case, da je verjetno se najboljse znotraj gojit. Predvceri je blo 15 stopinj plus, pred tem dva dni -3, danes pa spet okoli nicle.

Racunalnik je izjavil:

Nazadnje sem naletel na slovensko omako ki je bila zelo pekoca in je bila prozorna rdeca, ne kot te standardne zmiksane omake ki niso prozorne, kot da bi bila samo voda, pa me zanima ce kdo pozna tak postopek?
Mogoče je pri vretju uporabil samo vodo usedline pa ne. Nevem
Ce ti je vseeno za okus in pristnost, kupis kapsaicin pa barvilo, zmesas z mal vode in to je to.
IN AMD RTG WE BELIEVE
Sooner or later TM

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m0LN4r ()

c3p0 ::

Take omake so imeli po 1€ v Lidlu, sicer precej pekoča, okus pa po kisu. Pass.

koyotee ::

Verjetno je govora o robin hot pomijah :))
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Tarzan ::

Meni so končno začeli cveteti :)
 No, pa začenjajo cveteti

No, pa začenjajo cveteti

Tac20 ::

Tarzan je izjavil:

Meni so končno začeli cveteti :)
 No, pa začenjajo cveteti

No, pa začenjajo cveteti



A to si prezimil? Namreč sam jih bom šele sedaj dal kalit :)

Tarzan ::

Ja, ta je prezimil. Zaenkrat še mečejo cvetje dol, počasi bo pa verjetno kak tud gor ostal. Prva kurtovska kapija je pa že kake 3 centimetre dolga, šiba sto na uro.

link_up ::

zdaj je cas za setev. :D Srecno vsem!
In and Out

koyotee ::

Ni casa za setev, bom kupil sadike :))
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Okapi ::

Za setev je konec februarja že rahlo pozno.

koyotee ::

Za razne caroline mogoce res.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Tarzan ::

Za setev ni prepozno, ker z nekaj malega gretja in močno osvetlitvijo v roku treh tednov rastline naspidiraš lahko konkretno. Če jih startaš danes, do sredine maja, ko bodo verjetno temperature dovoljevale saditev na prosto ne bodo več imeli prostora v stanovanju in bodo začeli stagnirat. Lani sem jih startal konec marca, do začetka maja, ko sem jih dal ven so že nastavili prve cvetove. Potem jih je pa zunaj dobila ohladitev in so vegetirali do sredine julija. Če bi jih startal konec aprila in jih dal ven konec maja, bi imel čilije en mesec hitreje (da ne govorim, kako mrcvarjenje bi bilo, če bi bile sadike še starejše). Enkrat sem jih startal konec februarja in sem z njimi v posamičnih lončkih čakal da bo vreme ugodno za sajenje na prosto. Konec aprila je vsak od njih popil vsaj 2 decilitra vode in so bili že nekje pri 30, 40 centimetrih višine. Brez hudih luči ali panoramskih oken ni varijante.
««
27 / 27
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pekoča paprika -Chili

Oddelek: Loža
382520 (1326) Roadkill
»

Hrana, ki je res pekoča

Oddelek: Loža
252453 (1705) dmok
»

Pekoče omake - začimbe

Oddelek: Loža
244753 (3179) satyr
»

Škodljivost pekoče hrane (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5815186 (13093) ales85
»

Pekoče omake

Oddelek: Loža
279549 (7279) JoeHunter

Več podobnih tem