Forum » Loža » naročanje z aliexpress
naročanje z aliexpress
Predkambrij ::
Živjo.
Zdaj po 1. juliju imamo končno težko pričakovane ljube carine, kar naročanje z aliexpress zadevo močno podraži. Ko iščem razne stvari zdaj vidim, da je veliko stvari "Free shipping · Ship from France" in čas dostave zelo kratek. Pred cca dvema letoma sem naročim "sumljivo" poceni ekolo (Ship from France), ki se je izkazal za scam. Dispute je bil tudi precej težaven, ker so imeli fake tracking številko in photoshopan label, da so stvar res poslali. Ob času naročanja je imel seller dober rating in pozitivne reviewje. Dispute je šel potem v moj favour, ko sem izpostavil slabe reviewje po tem, ko sem naročil - očitno photoshopan label, in ura trackinga je bila v bistvo malo v prihodnosti. LinuxTechTips dobro opiše kako vse skupaj dela
Zdaj bi potencialno aliexpress res lahko shippal z evropskih držav, ker je % carine precej nižji, če oseba z evrope vnaprej naroči v večji količini in potem dispatchajo naprej z evrope. Kar me zdaj najbolj zanima je, če je kdo naročal kaj dražjega (kar bi bilo kje drugje ceneje) z aliexpress, kjer je pisalo "Ship from France" - in čas dostave kratek. Menda ta metoda, ki jo Linus opiše dela po vseh platformah (ebay, amazon, aliexpress).
Hvala, lp.
Zdaj po 1. juliju imamo končno težko pričakovane ljube carine, kar naročanje z aliexpress zadevo močno podraži. Ko iščem razne stvari zdaj vidim, da je veliko stvari "Free shipping · Ship from France" in čas dostave zelo kratek. Pred cca dvema letoma sem naročim "sumljivo" poceni ekolo (Ship from France), ki se je izkazal za scam. Dispute je bil tudi precej težaven, ker so imeli fake tracking številko in photoshopan label, da so stvar res poslali. Ob času naročanja je imel seller dober rating in pozitivne reviewje. Dispute je šel potem v moj favour, ko sem izpostavil slabe reviewje po tem, ko sem naročil - očitno photoshopan label, in ura trackinga je bila v bistvo malo v prihodnosti. LinuxTechTips dobro opiše kako vse skupaj dela
Zdaj bi potencialno aliexpress res lahko shippal z evropskih držav, ker je % carine precej nižji, če oseba z evrope vnaprej naroči v večji količini in potem dispatchajo naprej z evrope. Kar me zdaj najbolj zanima je, če je kdo naročal kaj dražjega (kar bi bilo kje drugje ceneje) z aliexpress, kjer je pisalo "Ship from France" - in čas dostave kratek. Menda ta metoda, ki jo Linus opiše dela po vseh platformah (ebay, amazon, aliexpress).
Hvala, lp.
- zaklenilo: Samael ()
aytim ::
Nisem gledal, ampak naj izpostavim.
Ne, je ne.
To je tudi že do sedaj.
Da.
Ali je tukaj večkrat zgolj posrednik, enako kot mimovrste, ebay, amazon.
Tiste nove dajatve se ne izplačajo samo na artikle, ki so že v štartu šrot
naročanje z aliexpress zadevo močno podraži.
Ne, je ne.
Zdaj bi potencialno aliexpress res lahko shippal z evropskih držav
To je tudi že do sedaj.
Kar me zdaj najbolj zanima je, če je kdo naročal kaj dražjega (kar bi bilo kje drugje ceneje) z aliexpress, kjer je pisalo "Ship from France" - in čas dostave kratek. Menda ta metoda, ki jo Linus
Da.
Ali je tukaj večkrat zgolj posrednik, enako kot mimovrste, ebay, amazon.
Tiste nove dajatve se ne izplačajo samo na artikle, ki so že v štartu šrot
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nov telefon za cca 200€ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28235 (9204) | kanarin |
| » | Aliexpress dostava (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20714 (14454) | Luka99 |
| » | Carina - problemiOddelek: Loža | 2754 (2037) | KTr1sk |
| ⊘ | Banggood nasveti, kuponi in čas pošiljanja (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Kaj kupiti | 139239 (89369) | bluefish |