» »

Nero 5.5.6.4 POMOČ!

Nero 5.5.6.4 POMOČ!

rap3r ::

V tem nerotu mi nenajde HP 8200!!!! Kr nenajdega! V prejšnem nerotu sm mel pa problem da mi je po 3 skundah napisal unspecified rekorde error!!! Zakaj mi noče snemat? In zakaj mi tanova verzija nenajde rekorderja? A je kkšna fora tle? Mam ga pa pod master na ide2!!! Drgač mam XP in una podporav v winsih mi lahko posname cd brez napake, sam maš res mal možnosti! Jz bi rabu nerota! POMOČ!!!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

RayFidelity ::

A ti je rekorder na spisku ko klikneš na Choose Recorder, če ti je in je prečrtan, potem si uporabil napačno registracijsko geslo (uporabil si geslo od drugega rekorderja s katerim je bil nero bundled...)
Če ni težava v tem pa ne vem, piši na ahead.

Kriko ::

Če ga ni tam kjer je RayFidelity napisal, si iz tukaj potegni TEST CD (pri dnu) in naredi po navodilih. T zem boš rešil problem nepoznavanja pekača.
Če je problem ker ne spozna pekača bi po tem moralo delat!

[Popravljen post. Warez prepovedan... by TinkaPinka]

Zgodovina sprememb…

Klemenn ::

persona rudis
KAJ TO POMEN ŽE? Aja men pa iz njihovega ftp4 strežnika noče dll moram zmeri neko geslo, ki ga nimam vtipkat. pomoč?

Kriko ::

Ja res so težave. Meni je primlo, sem probal še enkrat pa že ne več. No počakaj pa probaj kasneje. Lahko tudi z iste strani probaš rešit z CDROM.CFG file-om. Navodila preberi zraven!

TA personal rudis je to da je strežnik overload!!! Ja serial number nč nepomaga, mam uno od HPjev! Lahk pa dam tm autodetect cd-rom, sam pol tm piše da s tem nemorš dodat pekača! Pa tud reče da ni nč najdu! Mate mogoče še kkšno idejo, napriemr kako bi ročno dodal, izbral pekača?:\
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

TinkaPinka ::

Persona rudis pomeni prevedeno neotesana oseba. Rudis je latinsko tudi za angleški "rude". :)

Je pa to naziv, če user krši pravila.
I am easy to please as long as I get my way.

Ja sam nad tem personal rudis piše too many users!!! Pleas trie later! Pa še zmerm mi ta po*****n nero nedela!!!;((:);((

totimato ::

Ja samo če ti strežnik to napiše, pomeni, da je neotesan strežnik in ti ne pusti di določene strani. Vse datoteke, ki so dolpotegnjene iz tega naslova se bodo na računalniku obnašale neotesano - beri ne bodo delovale
:D:D:D

hehe

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
15715418 (10049) JanezekNovak

persona rudis

Oddelek: Slo-Tech
404949 (4136) IgorGrozni

Opravičilo

221968 (1607) ;-)
»

Zakaj persona rudis dodelujete? (strani: 1 2 3 )

1219335 (6405) Caligula
»

vse več person nazivov na s-t

332229 (1738) Klemenn

Več podobnih tem