Forum » Mobilne tehnologije » Siemens CX75, kako povezati z računalnikom preko IR ?
Siemens CX75, kako povezati z računalnikom preko IR ?
zhelva ::
mam telefon siemens CX75 (predvaja mp3 format) pa piše u navodilih da se da dobit musko na telefon prek infrardečga - nč pa ne piše kako.. a mogoče kdo ve, a rabš kšn software za komp al pa karkol (k za te stvari sm bl les...) pa kako sploh to poteka.. no hvala unaprej če bi kdo vedu
[Nekoliko spremenil naslov in prestavil v Mobilne tehnologije, tam so maherji za take stvari, moderator]
[Nekoliko spremenil naslov in prestavil v Mobilne tehnologije, tam so maherji za take stvari, moderator]
- premaknil iz Elektrotehnika in elektronika: Azrael ()
zhelva ::
ups.. se opravičujm sm mal narobn sklop zbrala, zdej šele vidm da bi biu bl primern un za mobitele
Racko ::
Najprej boš rabila IR vmesnik. Obstajajo ze taki, ki se jih prikljuci direktno na USB. Jaz sem dal za enega pred letom in pol okoli 4kSIT.
Sandoval ::
ko boš imela Ir vmesnik pa je enostavno(sklepam, da imaš windows):
-računalnik zazna telefon:
za pošiljanje na telefon uporabiš desni klik in "pošlji na"
za obratno pot pa pošlješ s telefona
-računalnik zazna telefon:
za pošiljanje na telefon uporabiš desni klik in "pošlji na"
za obratno pot pa pošlješ s telefona
Kr3nU_X JAZZ-WA Sandoval
Poldy ::
Še najenostavneje je, da si kupiš USB=telefon kabel, ki ga lahko naročiš kar preko interneta.
Primer
Takšen kabel te pride cca. 3500sit. Če programov ne dobiš zraven, jih lahko pobereš z siemens internetne strani.
Tako lahko narediš backup telefona, menjaš meni-ikone, prenos podatkov... skratka vse, le softwarea ne moreš nadgraditi - potrebuješ serial=telefon, ki pa je precej dražji, pa še ne vem kje se ga dobi...
Aja, software je zelo "prijaze do uporabnika", deluje nekako tako kot raziskovalec.
Primer
Takšen kabel te pride cca. 3500sit. Če programov ne dobiš zraven, jih lahko pobereš z siemens internetne strani.
Tako lahko narediš backup telefona, menjaš meni-ikone, prenos podatkov... skratka vse, le softwarea ne moreš nadgraditi - potrebuješ serial=telefon, ki pa je precej dražji, pa še ne vem kje se ga dobi...
Aja, software je zelo "prijaze do uporabnika", deluje nekako tako kot raziskovalec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Poldy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12894 (7656) | [_MW_] |
» | Kateri bluetooth USB key kupitiOddelek: Kaj kupiti | 2244 (1889) | Eagle |
» | A ma kdo izkušnje s Siemens ST60Oddelek: Mobilne tehnologije | 1879 (1622) | boogoo |
» | IrDA vmesnikOddelek: Mobilne tehnologije | 1598 (1313) | Mr. |
» | Lastniki GSM-a Nokia 7650 - mnenjaOddelek: Loža | 1528 (1214) | link_up |