» »

K: Kolociran strežnik - colocated server

K: Kolociran strežnik - colocated server

Henixman ::

Zanima me če kdo prodaja ali pa daje v najem kolociran oziromna co-located server na 100Mbit/s liniji, Linux ali freeBSD OS, vsaj 500GB pretoka podatkov (out + IN), popoln nadzor nad strežnikom, možnost dodatnih statičnih ipjev oz. že dodanih v paket (okoli 50 - 250), SSh, ....... (važn da ni virtual :D)

LP, aja cena: pod 34k !!

ponudbe na : jure.henigsmanNO@SPAMsiol.net

Fury ::

http://www.easyracks.nl/eng/index.php?p...

prvi hit na googlu "100 mbit server 500gb".. go google.

Očitno nisi videl cene!!!!

Oz. cena bi še bila, vendr kar je glavno ni možnosti dodatnih IP naslovov!!!

JanezekNovak ::

Mal off topic, sam vseeno.

Ali mogoče kdo pozna kakšen direktorij web hosting-ov po državah?

Hvala za odgovor.
http://www.euroairsoft.com/

PaJo ::

Teh hosterjev imas po Evropi zelo veliko, vprasanje samo kaksne imas zelje, naceloma se da za tako cifro na mesec dobit celo klokacija v .si, samo bos za to rabil lasten server.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

ma važn da je dedicated pa da ma poceni dodatne ip naslove k jih rabm okol 100 - 150 pa da je opkoli 500G trafica!!

Malkec ::

150 dodatnih ip naslovov? 8-O
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /

150 dodatnih ip-jev? Kaj te to rabis, temu jaz racem lahko le uber profi hosting:D
Sicer pa pozanm par .de firm ki so ugodne in zanesljive:
www.hetzner.de - te probal sam in dela super ze par let
www.server4you.de - ti so tudi good in poceni
www.strato.de/server/index.html - najvecji .de hoster

McHregec ::

Shell provider wannabe.
Destroyer Of The Worlds.

jerry2000 ::

150 IP naslovov za 34 jurjev? Si ti realen???

Strato ne daje v Slovenijo, Herzner tudi ne. Ne vem zakaj jih vsi omenjate, če iz SLO ne moreš k njim.

Jerry
Jerry and Tom

DSI ::

V sloveniji dobiš za 34k kolokacijo sam rabš svoj server. Vendar pa ne dobiš 150IPjev. Poglej tu

Pardon, strato res ne daje v .si, Hetzner pa daje 100%, ker sem ga sam imel vec kakor 1 leto in ga kolega se sedaj ima.
Tista slovenska ponudba pa ni tako ugodna, ce mene prasas.

Vse se da rešit preko PayPal, verjemite. Sem že kupoval pri podjetjih iz US pa ni blo nikjer še evrope omenjene pa sm SLOvenija napisal pa je pršlo :D

V Sloveniji so slabe ponudbe predvsem glede prometa. Medtem ko v Nemčiji dobim za isti denar 1000-4000 Gb prometa dobim v SLO 50-100 Gb prometa... Če imaš pa high traffic site potem je Slovenija predraga.

Jerry

PS - Ja Hertzner lahko dobim v SLO, sem pozabil ja. Nimajo pa Windows serverja, zato so mi odpadli.
Jerry and Tom

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jerry2000 ()

V Sloveniji se da dobit neomejen traffic, tako da je to zagotovo bolj ugodno, moras pa imet seveda lasten streznik:D

Tody ::

V ameriki imaš hostgator stran na www.hostgator.com Samo nč ne piše za IP-je...

In koliko stane v SLO neomejen promet? Server4You je zdaj 59 EURO na mesec Opteron, 2Gbajta RAM itd... Torej ni treba kupiti strežnika.

J
Jerry and Tom

To se zagotovo ne da primerjat s Slovenijo, ker tukaj pod 30k SIT na mesec nimas kaj iskat. V .de pa je le to malo vecja masa in si to lahko privoscijo komot. Zdaj samo prasanje, kaj ti je bolj pomembno, .si traffic in nizke latence ali pa ugodna cena, zagotovo pa je 59€ na mesec hudo ugodna cena, za tako masino seveda.

.si traffic mi ni pomemben, spletna stran se mi odpira ene 5x hitreje kot prej pri slovenskem ponudniku. Ping je res malo počasnejši (30ms proti 18ms) a za spletne strani je to nepomembno, za game server se pa strinjam.

Težava mi je jezik in to da nimam serverja pri roki fizično (nimam dostopa v BIOS, traja preden kaj zrihtajo, čeprav so kar ok, v parih urah so mi disk dali v nov hardware ker se mi je strežnik začel sam brez veze ugašati - shutdown).

Hitrosti so pa nore, iz SLO mi vleče iz strežnika (sem dal testno en velik file gor) 500 kilobajtov na sekundo :-) Promet 4000 Gb pa tudi ne bom hitro pokuril.

Res sem moral dati še 10 EURO na mesec več za Windowse, pač rabim zaradi narave strani (ASP).

Če se kaj podre bo precej zoprno, ker jasno da ne morem dati image nazaj (True Image), ker nimam dostopa pred Windowsev,, pa ne morem potrditi slike. Samo to manjka, pa bi bil dobro zavarovan, saj imam 2 x 120Gb diska notri.

J
Jerry and Tom

Phoebus ::

Nekateri smo malo počasni pa ne štekamo hitro.
A lahko prosim takim razložiš, zakaj hudiča rabiš 150 IP naslovov? Saj slučajno ne misliš da 150 domains => 150 IPs??!

Kami ::

IRC....vhosti....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Izdelava spletišč
376298213 (21505) hariscorale
»

Dobro gostovanje z strežniki v Sloveniji...fantazija?

Oddelek: Izdelava spletišč
453317 (2207) jerry2000
»

Kako "poteka" gostovanje streznika?

Oddelek: Omrežja in internet
213118 (2626) Bakunin
»

Najem serverja in 100mbit linija?

Oddelek: Omrežja in internet
263131 (2268) softy
»

Strežniki za nadaljno prodajo ...