Forum » Hlajenje in modifikacije » Čiščenje vodnega
Čiščenje vodnega
Good Guy ::
No mam eno vprašanje, ker je cajt da poženem moj komp in s tem vodno hlajenje in bi rt spucu mal bloke, sam ne vem s čim....
sm že vidu ene teme na tem forumu sam jih pod išči ni našlo oz jih sam nism zasledu
tko da vi prašu s čim vi pucate bloke....
sm že vidu ene teme na tem forumu sam jih pod išči ni našlo oz jih sam nism zasledu
tko da vi prašu s čim vi pucate bloke....
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Primoz78 ::
Tako kot je 0r9h3us reku...pa lahko tudi kaksno coca-colo uporabis...iz bakra pa gre lepo vse dol z Cilit bang-om...sem ta teden pucal par bakrenih kolen in je super...sam naspricas mal gor pa pustis par minutk.
Lp Primoz
p.s. A se bliza poletje in visje temperature ?
Lp Primoz
p.s. A se bliza poletje in visje temperature ?
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
ja pa še to a coca-cola kj poškoduje sam baker..?
...to pa nevem, ker jaz sem z Cilitom pucal kolena...bloke tudi, mam pa ponikljane...
Lp Primoz
p.s. Vprase Eddy-ja on ti bo znal povedat...
Lp Primoz
p.s. Vprase Eddy-ja on ti bo znal povedat...
tiborrr ::
Ce tista kemikalija od cilita ne unici bakra, ga tudi usrana kokakola ne bo. Zamisli si, kaj bi bilo s tvojim zelodcem v nasprotnem primeru
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
WinsuckeR ::
Nup-kecup sux..sveps ga roxa (vsej mislm da je bil tisto sveps..).Drugace pa ne probavaj s cilitom! se ti zna lepo zaoksidirat zaradi reakcij..
5pellfire ::
Kečap je čisto odveč....dovolj je kis....zaradi česar je kečap ravno učinkovit : )
Potem pa splahneš z destilirano vodo.
Potem pa splahneš z destilirano vodo.
s cilitom sm že probu sam ni blo nekega posebnega učinka... kečap pa kr dobr opravi delo :D sam zelena stvar...(kva je že tisto zeleno sranje)...še zmeri ostaja:D
Zeleno...a mislis to na bakru?...to je volk ce se ne motim...kaj pa ce bi kupu prav kako cistilo za baker?
Lp Primoz
Lp Primoz
Gwanaroth ::
Ma kupi 2x 2,5l kokakole, nalij prvo flaso v vecjo kanto, potopi not hladilnik, pusti ga cez noc, zjutraj splahni z vodo in ponovi vajo se z drugim litrom [pusti stat tekom dneva], zvecer spet splahni z vodo in zadeva je resena. Jst tako delam vedno in rezultati so vec kot dobri.
Lights often keep secret hypnosis..
Pa navadno kupi...ker Light je slabsa ...joke! Najceneje bos prsu z coca-colo skozi...tko da probat ni greh
Lp Primoz
Lp Primoz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 70399 (38468) | lufy |
» | Vodno hlajenje in vaši nasveti!!!???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3002 (2236) | Eddy |
» | Grafična kartica in kontakti z matičnoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1221 (910) | Eddy |
» | Moja kištica ohladi se z vodo in en kup vodnih blokov lastne izdelave (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11979 (9041) | Privatnik |
» | S čim odstranit vodni kamenOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1748 (1508) | Yacksy |