Forum » Hlajenje in modifikacije » Hladno ohišje
Hladno ohišje
nicedj ::
Pozdravljeni,
Imam problem, saj se mi procesor segreva na cca. 80-83 stopinj, pri obremenjenem sistemu. Nameravam kupiti boljše ohišje in me zanima, če imate kakšne izkušnje oz. Predloge, katero ohišje bi bilo dobro hlajeno. Npr. Thermaltake ali kaj podobnega...
Lp
Imam problem, saj se mi procesor segreva na cca. 80-83 stopinj, pri obremenjenem sistemu. Nameravam kupiti boljše ohišje in me zanima, če imate kakšne izkušnje oz. Predloge, katero ohišje bi bilo dobro hlajeno. Npr. Thermaltake ali kaj podobnega...
Lp
-+-live is there to be fucked up-+-
- polepsal: sid911 ()
Timmah ::
tukaj ti problem dela ventilator na CPUju ali se ti je pa termalna pasta posusila. ohišje po mojem nima nic pri tako extremno visoki temperaturi. prever ce ti dela ventilator pa kako mas namazano pasto pa ce je hladilnik uredu pritrjen.
lp
lp
donde esta francesca
;-) ::
THERMALTAKE ARMOR KliK -če ti $$$ ni problem, je tole naj naj(vsaj meni) hladno in lepo
problem ti je pa povedal poet...
zgleda da se ti vent na cpu sploh ne suče
problem ti je pa povedal poet...
zgleda da se ti vent na cpu sploh ne suče
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
xpozed ::
Kot so ti že predlagali, najprej poglej kakšno je stanje na procesorju (pasta, hladilnik, pritrditev hladilnika, ipd)... in šele potem razmšljaj o menjavi ohišja.
BladE_ ::
@EWEER
Se popolnoma strinjam s tabo! Ta ohisje je cca 40k SIT ampak je vredn svojga dnarja
Mam doma enga TTja in sm tut ful zadovoln ker so velika ohišja in jepretok zraka tolk bolsi, kar se pa tut pozna na temperaturah!
EDIT: aja pa tut ksn ventilator pa ogrogli IDE kabli pripomorejo k temu , dase stvar primerno hladi!
Se popolnoma strinjam s tabo! Ta ohisje je cca 40k SIT ampak je vredn svojga dnarja
Mam doma enga TTja in sm tut ful zadovoln ker so velika ohišja in jepretok zraka tolk bolsi, kar se pa tut pozna na temperaturah!
EDIT: aja pa tut ksn ventilator pa ogrogli IDE kabli pripomorejo k temu , dase stvar primerno hladi!
Akcija - Reakcija
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BladE_ ()
xpozed ::
To da so Tt cool ohišja sploh ne dvomim, samo 40k za ohišje je malo preveč... ne vidim nič narobe s Čifotom™, ki je cca 20k cenejši in ima lepo porihtano vse kar se tiče zračnega toka.
Kot je Moonman predlagal, poglej še te "detajle" ki so pomembni...
Kot je Moonman predlagal, poglej še te "detajle" ki so pomembni...
nicedj ::
kabli so lepo urejeni, procesor "zbrusen", nova pasta, kuler dobro gor, pa vseeno jebe, tak da bo treba nekaj zrihtat
-+-live is there to be fucked up-+-
Moonman ::
Imaš kakšen pretok zraka skozi ohišje (beri- imaš kakšne ventilatorje na ohišju) ?
Kakšno temperaturo ti javo za plato ?
Kakšno temperaturo ti javo za plato ?
HT33L ::
Vprasanje je tut kok ma stopinj v sobi :P
Sam 80 Stopinj ni normalno tut ce bi meu 30 stopinj v sobi :D
Tko zamenji ventilator imo :x
Sam 80 Stopinj ni normalno tut ce bi meu 30 stopinj v sobi :D
Tko zamenji ventilator imo :x
WinsuckeR ::
Slikaj ce lahko-pa prenesi sliko na shrani.si in jo objavi..predvidevam da je ohisje zelo neprevetreno :S -no mogoce ti tudi sonce sije na hladilnik..samo dvomim da bi zaradi tega bile take temp. Kaj pa voltaža? Si jo kaj spreminjal? Pa preveri vseeno se enkrat vent.-mozno tudi da ti senzor zafrkava..ker tole bi bila mickeno kruta (meja najbi bila pri 90°C)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava ventilatorjev na ohišjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3853 (3457) | Architect |
» | Hlajenje Dual Core (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7496 (3901) | kuglvinkl |
» | PrevročeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1626 (1258) | krucymucy |
» | Ohišje Chieftec ali Thermaltake??Oddelek: Kaj kupiti | 1897 (1429) | JustVi |
» | XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2445 (1468) | Markoff |