Forum » Kaj kupiti » Tv Tuner Fly98
Tv Tuner Fly98
Tzar ::
Vidu ugodno akcijo in me zanima ce kdo ima dotično kartico.Kakšne so kj izkušnje z njo,posebej pri snemanju s TV-ja ali VCR-ja?
Kvlaiteteta in možen zajem slike in videa Teoretično sem že prebral na uradni strani, zanima me bolj kako se pri vas obnese.
Ali kod pozna kakšen TV tuner ki bi hkrrati imel še TV out?
Pa prosim samo resni odgovri,brez prcaž. Hvala
lp
Kvlaiteteta in možen zajem slike in videa Teoretično sem že prebral na uradni strani, zanima me bolj kako se pri vas obnese.
Ali kod pozna kakšen TV tuner ki bi hkrrati imel še TV out?
Pa prosim samo resni odgovri,brez prcaž. Hvala
lp
Življenje je lepo!
matevzm ::
Nobena TV kartica nima vodeo out. Izjeme so ATIjevi AIW, a to so kombinirane video kartice/tunerji, kar je rahlo drugacno.
Fly je kar v redu, tudi podprt je kar dobro, origininalni programi pa niso kaj prida.
Zajem slike v primerjavi z nekaterimi drugimi karticami si lahko pogledas na fcenter.ru - test tunerjev 4, to je vhod iz DVDja na svideo, pri ATI Wonder VE, ki nima svideo vhoda, pa na composite.
Izgled prilozenih programov za snemanje iz televizije imas na
tejle strani.
Fly je kar v redu, tudi podprt je kar dobro, origininalni programi pa niso kaj prida.
Zajem slike v primerjavi z nekaterimi drugimi karticami si lahko pogledas na fcenter.ru - test tunerjev 4, to je vhod iz DVDja na svideo, pri ATI Wonder VE, ki nima svideo vhoda, pa na composite.
Izgled prilozenih programov za snemanje iz televizije imas na
tejle strani.
miranpozar ::
Jaz ga imam. Ima slab tuner, zato je polno video šumenja, nekih vertikalnih črt in slab audio (ki ni niti stereo!). Če uporabiš zunanji tuner in pripelješ signal v s'video in, pa je uredu. Priloženi programi in gonilniki so vir velikih težav in so sploh zanič... še dobro, da imamo BorgTV, ki je odličen.
Skratka... toliko denarja, toliko (mono) muzike.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Skratka... toliko denarja, toliko (mono) muzike.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zajem analognega videa na računalnik-pomočOddelek: Zvok in slika | 1314 (1211) | OOTBOXZY |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7418 (5485) | Tiash |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8587 (5559) | Pyr0Beast |
» | Guillemot TV Video 3Oddelek: Kaj kupiti | 1488 (1287) | alien-w |
» | geforce-MX vivoOddelek: Zvok in slika | 2356 (2204) | matevzm |