» »

a špila kdo Americas Amry??

a špila kdo Americas Amry??

«
1
2

smash ::

zanima me namreč kakšne mate kaj pinge...ker jest imam ogromne napram ostalim..okol 2000 in več;((

Simko ::

Sem probal, ampak raje imam OFP...lahko poskusim enkrant, če hočeš...

tico ::

Jaz sem spilal. Pa sem mel pinge vecinoma nizje kot ostali igralci. Ne vem ce je blo kdaj nad 400ms. Samo cisto mozno da ma spil kaki bug in napacno racuna ping, ker mi je vcasih pisalo da mam ping 0ms!

nuclear ::

rajš špilam army men!:D
Corsair 750D - VI Hero - i5 4670k - Corsair Dominator 32GB - 1080Ti - EVO 500GB
- Sabrent 1TB nVME - Corsair AX860i - Ducky Shine 3 Brown

San ::

Med 50 in 250, upam da imaš ta zadnjo verzijo AA 1.5.0

smash ::

mam 1.5.0

sem pozabu povedat da sm na telemachu :D

San ::

Jest tud, na docsis modemu.

HardFu ::

Ma v igri samo tud men prikazuje neverjetno velike pinge
rajši si zdownloadita program All-Seeing Eye:
http://www.udpsoft.com/eye/
ki nekako predstavi realne pinge.

LP
fook mi :)
http://codeable.io

Hux ::

nevem kaj je tocno commanda menda

netrate 22000 pol pa stevilko spreminjas. Nisem ziher nekaj takega je.
Ker pac ni v spilu drugace za nastavit. Sicer pa kod default nastavit dela meni vredu. Spilam pa smao na takih serverih ki so dediced ne official in all seeing eye reporta dokaj niski ping. V igri je pol pod 100.

OFP se meni zdi kot tak nevem no nekah malo prevec slab spil da bi se splacalo spilat za mene.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hux ()

hopla79 ::

Tudi pri meni je isto z pingi. Imam sicer navadno povezavo (56k). Ko igro končam kot zmagovalec imam 250 pingov. Ko pa zgubim ali ko želim vstopiti v zgradbo pa pingi narasejo tudi do 7600. Potem je igro nemogoče igrati. Sem poskusil tudi z ALL seeinig Aye. Vendar nič boljše.

Dr.SmaSh ::

nisem se igral tega spila ker mi ne dela (ne podpira voodoo). Kmalu dobim nov comp pa bom videl kak je

btw. smash...lep nick 8-)

km- ::

jaz igram usak dan :D zvecer pa do zjutraj :) ni slaba igrica, tudi OFP igram pa ostale novejse igrice, cepraw nism nek gamer.
Ce ma kdo slo server postavljen bi prosu da kej pove, ker jst sm postavu server samo se ni dalo povezat na njega pa kako se stela stvari. Pa lahko bi se zmenli pa nardili en locked server pa da blo samo za slovence :P

Hux ::

JA spil je prava simulacija. Prav teski je nic ala CS in podobni. Najreje mam ki se dogajajo v bajtah ker na odpretem sem prevec svoh sej nic nevidim naokoli in mam ocutek da me drugi hitreje opazijo.
btw. Telemach ma server

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hux ()

Blizz ::

He he tole se ti pa zgodi, če preveč cheatas:

Greetings America's Army Soldier.

This email is to inform you that you were discovered to be cheating while on Official Army Servers. For whatever reason these cheats were in use on your system, the method of detection is reliable. Routinely, we ban cheaters on the first offense, but we are giving you a chance to remove all such cheats and start over again fresh. Your honor has been lowered to 5 and all your training trials and range scores have been reset in order for you to complete them again. Once you have completed training, you will be required to play on the Retraining servers until such time as your honor permits you to play on regular servers again.

HomeLAN Army OFFICIAL 36 EAST - Retraining 64.200.90.87:1716
HomeLAN Army OFFICIAL 36 WEST - Retraining 66.220.20.235:1716

Once your honor reaches 9 or above you will be able to once again play on the regular HomeLAN Official servers, 10 and above for the SCI Official servers.

You are strongly encouraged to uninstall the game completely and delete the Army Operations folder from your Program Files directory, as well as any other probable location of cheat files. A fresh install of the game is the only way you can be certain you've removed all the cheats from your system. If you are caught cheating again, your system will be actively banned from America's Army, including any other accounts you have created or may create in the future.

Please do not contact banned@ regarding your reduction in honor and the resetting of your training, as this is decision is final and cannot be repealed.

We look forward to seeing you in the servers again, this time as a regular and fair player.


AA:O Staff


(This is an automated email system, replies will not be answered.)

Zavo ::

Jaz tudi igram ta špil, ki mi je kar cool!
Pinge imam okoli 200ms...

Najraje igram bridge!

Moj nick je Zavo123

smash ::

bridge rules>:D

smash ::

aja..a ste se kvalificiral za sniperja..jest sm nabrau točno 36 pik od 40 :) lucky me

Zlatko1 ::

Kje moreš nabirat pike, čisto na začetku ali kako?

Ali lahko sedaj še enkrat treniram, ali se morem na novo prijavit?

km- ::

najbolse mi je v stavbah, pipeline je najbolse honor mam pa 7 kr slucajno enkrat neki zajebau :) kje pa ma telemach server jst nism najdu na gamespyu, kako pa se lahko posebaj prikljucis da vtipkas ip?

smash ::

telemach server: gres v konzolo in vtipkas: open aa.telemach.net

mape so vsakic druge

drgac pa na zacetku mas kvalifikacije za to kar bos postal...mors strelat tarce ...zadet mors vsaj 20 se mi zdi da se kvalificiras...ce zadanes nekje okol 35 postanes neki vec...ce pa nad 36 pa odpres solo za sniperje...no ja le redkim nam uspe :D

Airskull ::

mah kje snajper rataš v izi, men je uspel u drugem poskusu. Drugač mi je špil prow kul. A se zmenmo kdaj za kakšno rundo na telemach serverju?
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.

Hux ::

Ma nej gre v pizdo ej. Spilam 2 uri al se vec na teh posranih lagastih official serverih samo da mi honor vrze iz 10 na 9. Niti enkrat nisem naredo TK ali pa kogakoli rano. Zaj ko sem na 9 pa spet nemroem na vecina spilat.

Hux ::

Sem probal nazaj dobit honor iz 9 na 10. Najlazje metoda je delete account in novega naret kaj bom tudi naredo da bom lahko kolk tolk normalno spilal sej je nemogoce dobiti honor nad 20 ce nisi american. Edina sansa da sem koga vstrelil je bla z onp masinko in se tisto ce sem 5 minut drzo v njega. Sej z puskami nikah nagre celi cajt drzim na njega ko gre on mimo in kr dalje hodi. Jaz lepo cepim da mam ja maximum nabito sanso da ga zadenem on prileti iz ovinka se med hojo in me vstreli. Jaz sem pa mero na njega ze enih 50 metrov prej ko je on hodo pa nic. Sploh nevem kak honor dobis sej kot sem rkeo niti enga se nisem rnao z novim likom in honor pada kot za stavo.

smash ::

hux2 : jest nimam nobenih problemov z lagom...vedno je od 100-200....al pa manj...zameni modem pa bo

hopla79 ::

smash--- končal sem trening (37 zadetkov). Dobil zem medaljo za snjperja. Končal sem tudi trenig z snjaperista(M-24,..) vendar se vedno ne morem izbrati v igri izbrati snajeprja?? Kje si lahko pogledaš kaki honor imaš?

Hux ::

In spilas na official serverh? Dans sicer ni kaj hudo lagalo mam obcutek da smao ko je server puni al pa je bil cist drugi server.

Sej kurc nasledni teden si grem cheap graficno vzet kr GF 4200. Pizda ce cakam in cakam na Radeona in Geforca pa nic od tega. Nisem niti ziher kirega naj vzemem gledenato da je FX omejen. Grem kr po 4200 ker z tem 2MX je ze nemogoce spilat. Prvo sem mislo Radeona 9700 vzet samo kurc ce bo 350 verjetno kr dosti bolsi. In glede na performance od GF 4200 bom vido ce bom sel z Radeonom 350 al bom se morda pocako na naslednega. Eh nevem. Najreje bi kuj zaj 9700 pro vzel pa adijos migos!

btw. Ma kiri 4200 in mu dela tekoce AA? MEni na 2MX stekajo ene mape da je kr grozno sploh pa pipeline ko jih je 10 pred mano. Moram vedno pocakat da se zgubijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hux ()

[-=Jaka=-] ::

A kdo kle spila ta spil z Voodoo-jem:> ja ja sj vem bedna graficna, uglavnm jst mam voodoo 5 agp pa mi spil noce zagnat sam zarad graficne, mogoce kdo ve kako se da to zaoobiti ce se da ? tnx :))

Hux ::

neda se ker rabi hardware T&L.

[-=Jaka=-] ::

ja sj to sm prebral u txt sam mi ni jasn kwa to je sploh :>

smash ::

lej če v igri ni dost igralcev, tud nobeden ne bo dubu možnost za sniperja...orožje je pač odvisno od števila igralcev....potem naslednje...honor..mislm da morš zbrat 1000 točk da prideš naprej pri honourju...če ga maš pa nad 20 pa baje morš zbrat 1500 točk da napreduješ do 21..pa tko naprej

honor 10 sm dubu skor takoj k sm končal vse misije k so na voljo..tko da ne vem kje je problem..enostavno poskušajte ne streljat svojih pa bo :D

Hux ::

Ti ocitno sedis na uhah. Nikol se nisem vstrelo svojega. Precekiram tarco dvakrat predno vstrelim. Reje pustim da me on ubije kot pa jaz napacnega. Po drugi strani pa sej nimam sans nabirat honor zaj sem bil na dveh teh posranih official serverih. NA enem je bil warp tak gnojski da sem komaj skoz vrate priso kajsele koga ubil (nisem nemrec dobenga sfolgal) pol me je pa server tak dol fukno. Drugi ista storija le da warpa ni blo. Tudi dobenga vstrelo nakar sem dol leto cez par minut.

smash ::

hux: a mas nemo modem mogoče?

Hux ::

nimam. Copper Jet mam.

Sad sem bio na nekem 100 ping serveru brez warpa in v Pipeline kr 11 na rundo spraso. Vbistvu sma bla smao 2 od 5tih ki sma na koncu prezivela in dobro branila vsak svojo objektivo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hux ()

Hux ::

ze 4ti server ki sem dol letel. Gor sem bil 3 al 4 runde maximum. Komaj sem jih preprical delati v teamah po 3 vsak na svoji objectivi sem ze zgubo vse!!! JEbemtiboga kaj vas nic dol ne mece z officialnih posranih serverov?

smash ::

mene včasih vrže dol....dons sm recimo igrou pa vržem bombo..pa sm zgleda svoje na drug stran ubou pa me je vrgl v zapor pa sm vse zgubu..kaj čš

Hux ::

Pa jaz govorim o disconnectu ne pa pobijanju svojega team kot ti. :8)

smash ::

ja tudi mene včasih kr vrže dol z serverja brez razloga..pa ne vem zakaj..ampak ne velikokrat:\

Hux ::

zaj probamvam z konfigoracijo net nastavitev. Da bi warp in diskonekte zmanjsal ampak nisem prevec uspesni. Glede nato da je to UT pogon bi mogo UT instalirat in nastavit tam da vidim kaki net rate mi nastavi za 4Mbit ADSL in sploh nevem ali ADSL prepozna kot LAN ali dailup. KEr razlicne igre razlicno hendlajo to in vecina jih tak kot LAN prepozna.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hux ()

Airskull ::

no a se zmenmo za kakšno igro na telemach serverju al ne?
recimo jutr ob sedmih(zvečer)
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.

Klemenn ::

Alo folk..neki me zanima..v kolkem času ste dobli pass..ko ste se na americas army registrirali?
k jzst čakam že par dni :\

hopla79 ::

Fantje a igrate kaj AA! Kolko kaj imate honor???

[-=Jaka=-] ::

a mogoce kdo ve kako se skace iz aviona :> pr americas army seveda ... tipke a d s w ne delajo ... oz neki se premika ampak ne gre v zeljeno smer ;) lp

Airskull ::

K skočiš iz aviona lahko samo levo pa desno uporablaš pa preden pristaneš moraš "use key" stisnt.

Drugače mam jst honorja 37. Lahko se kdaj zmenmo za kakšno igro.
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.

primoz_6 ::

..cau...jst bi pa rad igrau americans amry...spil že mam sam problem je u tem d pojma kuko not pridt na serverje...vem pa to d jih mas neki narazpolago....tadrug problem je pa recmo k se ze konekta na en server mi napise d je napacno geslo...a mogoce kdo ve ket bi dubu geslo pa username za ta spil...help meeeeee!...zlo rad bi spilu to igrco....tnx
..are you crazy?

KraP ::

ja acount si mors naret na njihovi starni pa treninge rabis,vsaj osnovne

fx ::

Jaz ga igram predvsem ob vikendih in moj nick je -=SSf=-Logist moj honor je 21 in raste.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: fx ()

DOOM_er ::

moj nick pa -=SSf=-DOOM_er honor 41 najmapa urban assasult
Robots will steal your job. But that's OK

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DOOM_er ()

Zajeban ::

ja jaz tudi igram moj nick je ~={EsS}=~Majstr.
trenutno najljubše mape: Woodland Outpost, SF Willage, SF Oasis, SF Sandstorm in Weapons Cache SE
je pa lepo videti, da je vse več slovenskih igralcev na serverjih, res pohvalno, HOOAH

p.s. končno je Gen. Rudolf Maister (Majstr) dobil svoj državni praznik

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zajeban ()

tiborrr ::

Od Slo-Techovcev smo v AA vsaj tile:
#BEER#VASkO
#BEER#Shark-357
#BEER#Nikolaj (jaz)
Don't test the captain's validity or his vulnerability!

Trubadur ::

Ufff mene jebe pri AA samo 2. trening za special forces;(
Ne morem in morem narest, če ga pa ne nardim pa tut sniper treninga ne bom vidu
Berite Thomasa!
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

America's army (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
775883 (3634) Lama
»

Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
18215032 (8693) Tilen
»

Katere igre igrate? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15511582 (8373) BigFoot
»

American army (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
624403 (3421) Airskull
»

Battlefield 1942 kot igra!

Oddelek: Igre
191399 (968) kivi113

Več podobnih tem