Forum » Navijanje » čipset asRock dualsata
čipset asRock dualsata
Porkadrek ::
Pozdravljeni! V programu Speedfan mi pri temperaturi 41 stopinj pokaže majhen ogenjček (kritična temperaturo). To se dogaja med kakim Super Pi dolgotrajnim testom, takoj po 3D marku,... Zdej zanima me, če je to res kritična temperatura in kaj sploh pomeni čipset v tem programu. Ali je to Northbridge ali Southbridge. Ker imam dva zavihka "Mobo:30°" in "Chipset:41°", zdaj me zanima kaj je mišljeno sploh pod to?
- spremenilo: Porkadrek ()
iMark ::
Ne ni kritična. Če bi bila temperatura čez 60 stopinj potem bi bilo že nenormalno. Da, cipset je northbridge.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odkrili superprevodnik pri običajnih zimskih temperaturahOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6391 (4415) | dope1337 |
» | Napredki v razvoju superprevodnikovOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8080 (6280) | gruntfürmich |
» | C2D E8600 max.temp (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5509 (4578) | AapocalypseE |
» | Program Everest | Veliko vprašanj!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2226 (1973) | Myth |
» | kritična temperatura athlona 1800+?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1160 (848) | Paramedic |