» »

kako uničit procesor?

kako uničit procesor?

slovencl ::

Imam procesor (celeron 2,8) in matično (intel). Računalnik se kar naenkrat ni hotel več hotel priklopit (sem ga priključil, pa se je čez sekundo sam od sebe ugasnil). Najbrž je nekaj narobe s procesorjem (ker matična je piskala, če sem ram uzel ven)....nesem na servis (ker je še v garanciji) potem imajo kišto tam en teden...računalnik začne spet sam od sebe čudežno delovati (baje da je un samo mal prepihal reže), ko sem dobil kišto nazaj mi je skoz štekal (zmrznil)...potem se čez 2 dni spet ni hotel prižgat...spet nesem na servis....ga imajo 2 tedna...nič ne ugotovijo...spet čudežno začne delat...ga spet dobim nazaj...spet šteka...takega računalnika jest ne rabim, uni pa pravjo da ne morejo upoštevat garancije, ker računalnik dela (na vsake dva tedna). ;(

Skratka...zdej hočem uničit procesor (dokončno) da mi ga bodo zamenjal, to moram seveda naredit tako da se na njem to ne bo fizično videlo...kaj predlagate?

[moderator] Predlagam da se pozanimaš kaj pravi zakon za varstvo potrošnikov o stvarni napaki in se pogovoriš s serviserjem/inšpekcijo.
  • spremenil: Zheegec ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

POZOR: Servis mobitela - Toptime, Simobil - stik s tekočino, uničenje telefona na ser (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
406105826 (54860) next3steps
»

Računalnik v garanciji, vendar ga ne popravijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
595842 (3872) wechta
»

Spet MLACOM!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
555069 (3129) flipflop
»

Samo sranje!

Oddelek: Pomoč in nasveti
221591 (1131) Highlag
»

nategovanje slovencev in slovenk