» »

CD pekac - se vedno problem

CD pekac - se vedno problem

Simeroni ::

Ali ima kdo podoben problem (upam sicer, da ne)...CD RW LiteON dela na vseh masinah (trenutno stestirane 3), razen na moji...poskusil sem z PCI IDE kontrolerjem, vsemi kombinacijami master-slave, IDE 1, IDE 2,...enostavno ne dela...ali je mogoce, da imam probleme z elektriko (napajalnik, napetost...nisem stromar...). Tudi, ce odklopim vse ostale naprave...ni razlike...HELP preden nekaj unicim >:D

miranpozar ::

Kakšna pa je plata? Jaz sem imel nekaj izkušenj s platami, ki niso hotele delati z določenimi napravami in pika.

Aja... še to: problem na koncu lahko rešiš tako, da nadgradiš firmware BIOS obeh naprav.

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

Zgodovina sprememb…

Binji ::

Jst tudi.. modem z eno plato vem da ni blo sans da dela. Sam kako pa misls da nece delat? Jumper uni zad si prestavu kej? Al sam nece snemat?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

mobisuxguru01 ::

ker je glih govora o Lite ON, sm ga par dni nazaj kupu 16x10x40 in dela na cyrix 133 Mhz (P166+) 64 MB rama 4 gb pio4 diska in mi na 16x speedu zapeče cd s tem da dljam s KaZaa-jem po adsl-ju pa dela čist ok, še ni zajebal CDja, enkrat se mi je celo kaza sesu pa je vseen še naprej snemal,

drgač pa primerjej sisteme unih treh compov s tvojim pa probej najdt kaj ne štima

lp

Tomi ::

Ko je že ravno tema..
V čem je fora, da meni nov Teac 24x peče en CD po 10 minut, čeprav snemam na 24x?
metrodusa.blogspot.com

bastadu ::

Imam LiteOna in mi dela brez problemov, nobenega za*ukanega CDja do sedaj...

Han ::

Tomi, napiši malo več o tvojem sistemu, programih, ploščah. Razlogov je lahko malo morje...

OZZY ::

Tomi: Veš kaj sem jaz opazil pri mojem snemanju včasih. Nekateri cdji so slabo posneti. In če dam snemanje cd na cd (na mojem 16x) mi ga snema tudi 10 ali več minut. Pol pa ko hočem tisti cd iz katerega sem snemal presnet na disk ugotovim, da je slabo posnet in ma cdrom probleme z branjem.
Tako nekje na cdju snema dol z 600kb, drugje z 400kb pol spet z max in tako naprej. Tvoj snemalnik pa se temu prilagajal.
Go with the flow.

Sem ugotovil, da je bila krivda v medijih, in pa DMA nastavitvah. Sedaj dela normalno, čeprav je malo več, kot je teoretična meja..
Ni več panike.
metrodusa.blogspot.com

SLOWWWeb.net ::

Lite ON GRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

[PREVOD: uPORABNIK IZJEMNO SVORAŽNO NASTROJEN NA IME Lite ON]

ADMINi odpustimo jim , saj ne vejo kaj delajo :'(

Simeroni ::

Masina, v kateri je tudi CD RW LiteON:

ABIT BE6-2
C800 na 902
256 MB RAM Micron Cas2
Caviar 15b na udma66
Guillmot Fortissimo II (SB)
ATI Rage Fury 32 TV out

Mislim pa, da sem razresil problem...in sicer...99% da je to plata...ki mora nekak znizat voltazo ali pa amparazo (nisem stromar:>>>) za ravno toliko, da ima LiteON probleme...mogoce bi moral poskusiti z dodatnim napajalnikom, ki bi imel prikljucen samo CD RW? ALi je ze kdo poskusil kaj podobnega?

Ampraža-amperaža-->tok
Toliko op terminolgiji.
metrodusa.blogspot.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DVD pekač (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
898036 (5619) AtaStrumf
»

Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )

13710042 (6366) jastreb
»

Lite on CDRW - problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
301938 (1445) jest10
»

TEAC W540E mi prepočasi peče ! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
524749 (3792) sidney

Kakšni so kej Lite-Oni?

351733 (1360) whatson

Več podobnih tem