» »

excel 2003 - okna so skupaj -problem z funk. UNDO!!

excel 2003 - okna so skupaj -problem z funk. UNDO!!

mojedekle ::

že eno leto me mučijo ta okna od excela 2003. pa se mi nikoli ni ljubilo, da bi to objavil na forumu. Zdej pa ga imam dovolj.

Fora je v tem:

npr. odpreš 3 dokumente in v excelu so vsi vrženi pod en Program (so kot več oken v enem nadrejenem programu)
In v tem gl. programu EXcel se tudi informacije zapisujejo istočasno in ne ločeno za vsako okno posebej.

Se pravi jaz v okno 1. napišem nekaj, nato se nekaj v okno 2. Pol vidim da sem sem v oknu 1 že prej nekaj ponesreči zbrisal.
Tu nastopi problem ko klikaš UNDO, da bi šol nazaj. Ker ti enostavno gre po vrstnem redu od vseh oken nazaj. se pravi najprej ti bo šlo "v rikverc iz okna 2, in sele nato prideš v okno 1.

Upam da se šteka.

No vprašanje se glasi. Kje lahko jaz poštelam da mi za vsako okno oz. za vsak ločeni dokument odpre posebej ločeni EXcel, ki se ne meša z vsemi ostalimi- ki so podrejeni enemu programu??

sem že prečikiral nastavitve in vse ma ne najdem nič pametnega....

upam da kdo kaj več ve!
koša moša?

mojedekle ::

zanimivo .. nobenga osgovora v 1 dnevu. :) :)

Kaj je tako težko vprašanje, al se ga ne razume. Al vi sploh nimate tega problema???

V bistvu je ta težava kar velika. saj veste kako je ko 1 uro delaš v exelu. POl pa se ti nekaj zalomi in ne moreš popravit nič.

Prosil bi tistega, ki zna to zadevo popravit naj mi kaj pametnega pove kako da se znebim tega problema.

hvala
koša moša?

Vikking ::

Jah najenostavnejše je tako, da dvakrat zaženeš program excel. Potem je undo za sebe v vsakem oknu, ampak dela potem samo za en korak.nazaj

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Facebook s piškotki sledi tudi po odjavi

Oddelek: Novice / Zasebnost
4312862 (10383) Gregor Spagn
»

Odpiranje oken :)

Oddelek: Loža
272594 (1668) krneki0001
»

[Flash] predvajanje videa

Oddelek: Programiranje
91778 (1626) R33D3M33R
»

Office XP-podokno opravil - kam je izginil seznam nedavno odprtih datotek?!

Oddelek: Programska oprema
292658 (2407) bili_39
»

Word! Kdo ve? :)

Oddelek: Programska oprema
131308 (920) Klemenn

Več podobnih tem