Forum » Zvok in slika » Snemanje zvoka
Snemanje zvoka
Highlag ::
Zanima me če je mogoče na kak način snemati zvok, ki trenutno igra na računalniku. Naprimer grem na kako stran na internetu in na strani špila muzika, ki bi jo rad posnel. Kak bi bilo to mogoče?
Rad bi jo posnel kot Wav datoteko.
Rad bi jo posnel kot Wav datoteko.
Matek ::
Live! kartice imajo opcijo "What you hear", ki snem to, kar se sliši, drgač pa moreš posebej nastavit, al snema mic, line in,...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
R@C@ ::
Obstaja malo mnoštvo programov, ki snemajo vse kar trenutno prihaja z zvočne kartice, vendar sorči se mi ne da iskat, vem da sem enega pred kratkim zasledil na enem od Slo portalov a la Skladisce.com.
Jinxy ::
Točno tako, kot je reku MadManMato...Če imaš SB Live!, si kot recording source naštimaš "what you hear" in potem snemaš wav v kateremkoli programu, ki je za to namenjen (magar sound recorder, heh)
YiMMi ::
Total Recorder V3.3
Probaj z tem programom
Probaj z tem programom
-------------------------------------------------------------
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......
Spajky ::
Ce to ni streaming sound (strujajoci alias tokovnjaski zvok - he Toporisic govna da jede :-), bi po predvajanju moral ga najti v TempInternetFiles obicajno v *.mid obliki, lahko pa tudi v kaki drugi - *.swf, *.au itd, najdi ga in si ga skopiraj nekam; pol pa ga od tam predvajaj in ce imaš kartico full duplex ne bo problema spilat komada in ga hkrati npr. snemat v *.wav za kasnejso transformacijo naprimer v Mp3...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | video iz youtube v mp3Oddelek: Zvok in slika | 9683 (7010) | UTplay3r |
» | Katero zvočno kartico kupiti za snemanje glasbeOddelek: Kaj kupiti | 3624 (3435) | Volta |
» | Creative Labs po več kot dveh letih izdal gonilnike za X-Fi zvočne kartice za LinuxOddelek: Novice / Grafične kartice | 4927 (3506) | RejZoR |
» | radioOddelek: Zvok in slika | 1307 (1228) | upirna |
» | midi->wav?Oddelek: Programska oprema | 829 (778) | Rott-von-weiler |