Forum » Loža » Brazilski dres
Brazilski dres
cnZz ::
mi lah kdo pove (ce ve) uradni naslov od brazilske reprezentance (nogomet) ker sem ze iskou po googlu pa nc ni al sm pa narobe napisou. gre se pa za to da bi dobiu original dres brazilske reprezentance
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
gkovac ::
Mislim, da boš oroginal dres dobil pri opremljevalcu reprezentance. Mislim, da je v tvojem primeru pravi naslov Nike. Poglej tam na uradni strani in ni vrag da je nimajo tam
lp,
Matty ::
Npr. tole...
http://www.brasilfutebolshop.com.br/interface/home3.aspx
Je pa v portugalscini, cene v brazilskih realih... Cena je okoli 80US$ oz. 15k sit... in mislim, da v Hervisu v LJ imajo te originalne drese, tudi malo cez 15k sit... Postnina je v Evropo se nadaljnih 85 R$, kar je cirka 35US$... tko da se ti to ne splaca...
Sem pa jest leta 2000 enega prinesel iz Brazilije... Sicer je bil drag (takrat okoli 40US$), saj si na ulici lahko dobil dres za cetrtino cene, ampak mi je vseeno zakon...
Lahko pa "drazis" tudi na Ebayu.... ce so pa to originalne zadeve pa ne vem...
http://www.brasilfutebolshop.com.br/interface/home3.aspx
Je pa v portugalscini, cene v brazilskih realih... Cena je okoli 80US$ oz. 15k sit... in mislim, da v Hervisu v LJ imajo te originalne drese, tudi malo cez 15k sit... Postnina je v Evropo se nadaljnih 85 R$, kar je cirka 35US$... tko da se ti to ne splaca...
Sem pa jest leta 2000 enega prinesel iz Brazilije... Sicer je bil drag (takrat okoli 40US$), saj si na ulici lahko dobil dres za cetrtino cene, ampak mi je vseeno zakon...
Lahko pa "drazis" tudi na Ebayu.... ce so pa to originalne zadeve pa ne vem...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matty ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pozna kdo to trgovino?Oddelek: Loža | 2066 (1601) | Kleemen |
» | PRO EVOLUTION SOCCER 4Oddelek: Igre | 1141 (1035) | nightman |
» | Napoved izida HR : SLO (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 10416 (8079) | gkovac |
» | Dres Siniše Mihajlovića, kje kupt? NUJNO!Oddelek: Loža | 1580 (1189) | slycer |