Forum » Pomoč in nasveti » Home media center
Home media center
breza ::
V prihodnosti mislim kupit lcd ali plazma tv.Zanima me, kako bi povezal računalnik ki je v kabinetu, z televizijo v dnevni sobi tako ,da bi uporabljal eno miško in tipkovnico v dnevni sobi, en komplet pa v kabinetu na računalniku?Ali je izvedlivo, da bi lahko gledal različne programe na računalniku in tv hkrati? Fajn bi bilo ,da bi lahko uporabljal internet na tv-ju,muzko iz računalnika....
Hvala za odgovore.
Hvala za odgovore.
xxxx
ali3n ::
Morda bi lahko zadevo poenostavil z nakupom Xbox-a; bil sem v isti dilemi kot ti - kaj je ultimativni multimedia gizmo za dnevno sobo;
malo si preberi temo: XBOX kot [DivXvid] predvajalnik in še več
malo si preberi temo: XBOX kot [DivXvid] predvajalnik in še več
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
radiator ::
Pa mislim da lahko internet na TV pozabiš. Vsaj jaz še nisem videl TV-ja na katerem bi se kaj vidlo.
Poglej tudi Dream Multimedia
Poglej tudi Dream Multimedia
Kaj je jutri že bilo?
Mislil sem imeti še en računalnik za snemanje oddaj,filmov...iz tel. v dnevni sobi,predvajanje muzke,igre...Star računalnik bom prodal ,pa me zanima če bi lahko uporabil novega.Tv bi pa imel Lcd ,tko da mislim ne bi bilo problema z internetom.
xxxx
Krasna zadeva.Cena od 500-1000$.Kaj pa kakšna ideja kako bi jaz zvezal to kar mam doma.Sem si pred par meseci sestavu komp,pa ne bo šlo še to z mac -mini čez:.Konfiguracijo imam:amd 3700,asrock dual sata2,2x512 ram,200gb wd sata2,6600gt,tv kartico pa mislim še nabavit.
xxxx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI kabel po stropuOddelek: Zvok in slika | 1942 (1731) | Invictus |
» | Računalnik za dnevno sobo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6109 (4265) | murmur |
» | HDTV v Sloveniji ponudnik? T-2Oddelek: Zvok in slika | 1933 (1319) | ZLOky |
» | En računalnik-dva monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1441 (1326) | prehlajeni |
» | Mac World Expo 2005 v San Franciscu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8740 (7159) | borchi |